Brynäs IF

715150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1126830

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: "Och är det verkligen så att det ÄR förbjuden mark för en ledare i hemmalaget?"


– Vi har talat om för dem i massor av år att man inte ska hålla sig i spelargångar. Det finns också en överrenskommelse att om man har meningsskiljaktigheter så ska man ta det så långt efter matchen att man har lugnat ner sig. Det är inga nyheter för någon, säger Töpel.

Sundlöv har fått informationen
I början av säsongen skickade han ut ett mejl till samtliga sportchefer och klubbdirektörer. Där stod – inte som en regel men väl som en överrenskommelse mellan allihop – att man inte skulle stå i vägen för spelare eller domare på väg bort från isen, oavsett om det är trångt.

Töpel är säker på att Sundlöv visste detta.

– Ja, han har fått brevet och har fått höra det muntligt, säger han.

Regler behöver inte ändras
Om fjorton dagar har Töpel och sportcheferna ett sedan länge planerat möte. Då ska möjligen saken lyftas ännu en gång.

– Jag kan inte svara på om vi tar upp diskussionen då, men vi har redan en överenskommelse så vi behöver inte ändra i våra regler, säger han.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
arnio: "Vi har talat om för dem i massor av år"

"inte som en regel men väl som en överrenskommelse mellan allihop – att man inte skulle stå i vägen för spelare eller domare på väg bort från isen, oavsett om det är trångt."

Tycker det mesta låter som rekommendationer som man efterhand har en tendens att tänja på och slarva med att upprätthålla, när det dels inte händer nåt i den här vägen speciellt ofta och även pga att det är just rekommendationer och inga absoluta regler som man efterlever stenhårt via ex kontroller osv.

Nä, gör om regelverket så att det blir solklart vad som gäller i såna här fall, så slipper vi förhoppningsvis se sånt här i fortsättningen.

Sen är det lite märkligt att Pettersson först går ut och blåljuger och därefter gör en pudel, när han måste ha vetat att ett otal kameror och vittnen fanns på plats.
Får väl kanske sättas på hans hetlevrade temperament och korta stubin.
Man brukar ju inte tänka direkt klart i dom lägena.
En ngt förmildrande omständighet tycker jag isf är Jämtins fula rapp på Widing, vilket var upprinnelsen till hela historien.
Det försvarar inte på nåt sätt det Pettersson och Sundlöv gjort men är iaf en förklaring som bör vägas in i bilden....
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
arnio: Domarrapporten stödjer Jämtins story att Mormor puttade honom och att P proppade honom.
Kommentera