Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Brynäs-Linköping 12 februari

1126944 · » Till forumet


Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
"Jämtin försvarar sig instinktivt mot lodisen"
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: Nja, tvärtom tror jag att det finns stora korn av sanning i NCs inställning i frågan om gruppdynamik som en viktig faktor i hans ledarskaps modell och hans ovilja att släppa fram juniorer eller bänka icke-presterare. De går hand i hand rent logiskt.
Därmed inte sagt att NC är en fundamentalist i det avseendet.
Men att inbilla sig att tränare, sportchef m.m. hela tiden gör optimala val är självbedrägeri. Det är inte alls säkert att de har helhetsbilden. Det gäller alla verksamheter att om du sitter för närmast för länge så blir du närsynt och konservativ. Att ta ett steg tillbaka till läktarplats är nyttigt även för tränarna som ofta är fokuserade på detaljer och moment vilket ibland leder till att du tappar helheten.
Att de låter Silfverberg få chansen igen beror mer på Hermanssons skada än det faktum att han varit framgångrik i J-landslag eller J-20 på sista tiden.
Att det blev han och inte Rödin eller Thegel kan lika gärna tolkas som feghet.
Han har provat på A-lagsspel tidigare i liten omfattning= minst risk.

Håller med om att vi de facto har släppt fram juniorer som lyckats, men även sådana som misslyckats. Men det måste gå att bänka även sådana spelare om de inte levererar (t.ex. Sandin). Det är ofta svårt för juniorer att ha en spikrak karriär och därför måste en flexiblare "spelarpolitik" på plats så även Alcén och Sandin kan bygga upp sargat självförtroende ett tiotal matcher i en allsvensk klubb och under tiden ersättas av spelare som Silfver och Rödin.
Alla tjänar på det.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huss:

Ja, positiv press är ju vår grej... ;-)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
65selander: Samtidigt tar det ju bort positiv press om vår 6-1 seger mot LHC.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
65selander: *ASG*

Ja, krigsrubrikerna är ju bara för härliga.

"Det blodiga slagsmålet" Hmmmm......

Men som sagt: all reklam är bra reklam.

Eller: hellre ökänd än okänd.

Typ..... :-)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: Om inte gruffet eller "Det blodiga slagsmålet" hade hänt, då hade det varit Foppa på första sidorna ;-)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huss: Ja, jag tror att Silfverberg har kommit lite längre i inskolningen till ES-spelare sas, och därför också fullt naturligt är den som fått mest chanser.
Att CZ skulle vara nån sorts dogmatiker som skulle ha snöat in på att gruppen till varje pris måste hållas intakt, tror jag inte en sekund på.
Han har nämnt "gruppdynamik" som en viktig del i helhetsbilden vid lagarbete, och genast börjar alla härinne raljera över uttalandet som varande det enda han tänker på när det gäller laguttagningar.
Fånigt, barnsligt och ohederligt resonerat.

Min analys bottnar självfallet till största del i tränarnas val, eftersom det är dom som sitter på helhetsbilden och fackkunskaperna.
Lika mkt som att dom nu verkar ha gjort en korrekt bedömning och låtit ex Silfverberg få visa framfötterna så tror jag att dom gör en minst lika bra bedömning när dom låter ex Thegel och Rödin få vänta ett tag.

Sen tycker jag att du överdriver lite när du talar om att vi skulle vara dåliga på att släppa fram de juniorer som tillhör "landets bästa juniorverksamhet".
Om vi bortser från det strikta ålderskravet för att få kallas junior så tycker jag nog att ex Markström, Limpan, Carlsson, Alcén, Sandin och Anton Persson är klara bevis för att vi släpper fram våra juniorer.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Hence: Större under har ju hänt, typ -99 ;-)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huss: Vet inte om jag är överdrivet optimistisk, men i min uträkning kommer vi sluta femma...

Rolig grej att göra dock. :)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huss: ctrl+c och ctrl+v har aldrig varit några vänner som synes....
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: Verkar Silfverbergs utveckling ligga före Thegel och Rödin?
Rödin, Thegel och Silfverberg har ungefär samma antal J-kamper.
Thegel har gjort mest poäng i J-20, Rödin har enligt många tyckare de största chanserna att ta en plats i nästa JVM.
Så vad bottnar din analys i annat än tränarnas val. Text-TV rapporterar inte från J-20 mig veterligen? Att Sundlöv inte har någon plan för J20 spelarnas vidareutveckling ter sig ganska klart, antingen det eller att NC stretar emot och försöker hålla sin grupp intakt till varje pris.
Du har i din iver att försvara Brynäs tränartrojka till varje precis fastnat i konstig position här.
Självklart skall Rödin och Thegel spela istället för Vas och Alcén t.ex.
De har haft +40 matcher på sig att prestera utan att egentligen visa någonting. Rödin var absolut bäste forward i J-19 landslagets senaste turnering och 4+3 där på 4 matcher samt lovord från i princip varenda site som skriver om juniorhockey borde få dig att släppa hörnflaggan.
Med detta sagt så menar jag inte att juniorerna är några frälsare. Knappast.
Men de tillför energi, levererar inte A-lagsspelarna är bänken en plats även för dem då det finns alternativ i J-20.
Sist men inte minst, varför skryter vi om att landets bästa juniorverksamhet om vi samtidigt är i praktiken är sämst på att släppa fram dem ens i enstaka matcher?
Rutin är inte alltid en merit, kreativitet och respektlöshet krävs också.

Gällande Sundlöv så får han inte befinna sig i spelargången under matchens gång. Matchen var ej avslutad när Jämtin fick sitt matchstraff. Solklart fall.
Ytterligare ett skäl att inte ha en vresig "Wassberg" som sportchef.

Till sist, en liten kalkylator om man är intresserad av att spekulera i Elitseriens slutskede. Även fast vi skulle vinna våra hemmamatcher ser det tufft ut med slutspel...tyvärr.
P hade inte heller där att göra.
Sen är iofs hallen designat på ett riktigt korkat sätt gällande spelargångens utrymme, vilket Boork är inne på också. Men detta kommer kosta Brynäs dyra pengar som vi inte har råd med.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: Sundlöv är inte ledare. Om han hade varit det hade han väl fått varit i spelargången? Han är "bara" en anställd inom föreningen, inte en ledare i samband med matcher... Däremot är ju Pettersson en ledare.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Peja: Sundlöv är ledare i det ena laget och räknas därför också till laget, som jag har uppfattat saken. Regelboken gör ju ex ingen skillnad mellan spelare och ledare i vissa fall, då det gäller regelbrott som begås.
En helt annan sak än om DU skulle få för dig att veva, då du inte tillhör laget utan isf räknas som en utomstående huligan.

Sen blir det alltid en tolkningsfråga kring VAD som kan sägas vara "i samband med matchen".
Ex hur långt efter matchens slut det ska räknas som "i samband med",
var incidenten har skett för att det ska räknas som "i samband med", osv...

Rätta mig gärna den som med säkerhet vet hur det ligger till, men så har iaf jag uppfattat saken....
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Peja:

Ja, ja, Peja! = )

Allt som engagerar är bra.

Lovar du att nita en spelare i nästa match så har vi säkert över 6000... ;-)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
rackham: Bråket efter Frölundamatchen verkar iaf ha fått Widing att fokusera bättre: 1 mål mot LHC.
Han kanske borde ha sig en omgång lite oftare? :-)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: I samband med matchen? Sundlöv spelade ju inte matchen. I så fall är det väl lika mycket i samband med matchen om jag skulle hoppa ner från läktaren och nita en spelare.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
rackham: "Till dess att disciplinnämndens utredning är avslutad är Michael Sundlöv och Mattias Pettersson avstängda från allt spel av Svenska Ishockeyförbundet." Shit,KS HERE WE COME:)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
"Angående händelserna i Läkerol Arena under matchen mot Linköpings HC
Med bakgrund av de spekulationer och uttalanden som gjorts i samband med den händelse under matchen Brynäs IF – Linköpings HC, där ett bråk uppstod mellan Brynäs IF:s sportchef Michael Sundlöv, Brynäs IF:s materialförvaltare Mattias Pettersson och Linköping HC:s spelare Andreas Jämtin, vill Brynäs klargöra sin syn på händelseförloppet.

Efter det att Linköping HC:s Andreas Jämtin fått matchstraff blir han direkt visad av isen ut i spelargången som leder ner mot omklädningsrummen. I spelargången står Brynäs IF:s sportchef Michael Sundlöv. Sundlöv och Jämtin stöter ihop, och Michael Sundlöv knuffar till Jämtin, samtidigt som han kommenterar dennes matchstraff. Andreas Jämtin slår då till Michael Sundlöv i ansiktet så att han faller till marken. Ett tumult uppstår och ett par funktionärer tillika vittnen försöker att avstyra bråket. På platsen finns också Brynäs IF:s materialförvaltare Mattias Pettersson. Mattias Pettersson uppfattar situationen som att Andreas Jämtin ytterligare en gång skall slå Michael Sundlöv och slår därför ett slag mot Andreas Jämtin. Efter detta avstyrs bråket.

Brynäs sportchef Michael Sundlöv har idag ett blått öga till följd av attacken. Både Michael Sundlöv och Mattias Pettersson beklagar och ber om ursäkt för sitt agerande och inväntar nu disciplinnämndens utslag. Till dess att disciplinnämndens utredning är avslutad är Michael Sundlöv och Mattias Pettersson avstängda från allt spel av Svenska Ishockeyförbundet.

Brynäs IF kommer inte vidare kommentera frågan innan disciplinnämndens utslag har kommit."


Källa: Brynäs IF


Det blir intressant att se fortsättningen - eller inte.

Hoppas laget fokuserar på RBK.
Hoppas Widing fokuserar på hockey, nu har han varit inblandad i bråk i två matcher i rad, båda när matchen är över.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Zzz:
Tack, nu slipper vi Jämtin i morgon :-D
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Hård: "Nog kan jag väl tycka att Jämtin förtjänar en pärla, men lite pinsamt är det väl ändå med Sundlövs och Petterssons agerande. Speciellt att Pettersson ljuger."

Jag skiter i vad dom har gjort, för mig är dom hjältar! Skönt att takterna sitter i, ingen av dom var ju sena att dela ut en smäll när dom själv spelade.

Bra också att hemsidan går ut meddelar att dom är avstängda från spel tills vidare.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Det värsta är dock att mycket fokus flyttas från Jämtin och hans otroligt fula slashing nu.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Nog kan jag väl tycka att Jämtin förtjänar en pärla, men lite pinsamt är det väl ändå med Sundlövs och Petterssons agerande. Speciellt att Pettersson ljuger.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
arnio: "Vi har talat om för dem i massor av år"

"inte som en regel men väl som en överrenskommelse mellan allihop – att man inte skulle stå i vägen för spelare eller domare på väg bort från isen, oavsett om det är trångt."

Tycker det mesta låter som rekommendationer som man efterhand har en tendens att tänja på och slarva med att upprätthålla, när det dels inte händer nåt i den här vägen speciellt ofta och även pga att det är just rekommendationer och inga absoluta regler som man efterlever stenhårt via ex kontroller osv.

Nä, gör om regelverket så att det blir solklart vad som gäller i såna här fall, så slipper vi förhoppningsvis se sånt här i fortsättningen.

Sen är det lite märkligt att Pettersson först går ut och blåljuger och därefter gör en pudel, när han måste ha vetat att ett otal kameror och vittnen fanns på plats.
Får väl kanske sättas på hans hetlevrade temperament och korta stubin.
Man brukar ju inte tänka direkt klart i dom lägena.
En ngt förmildrande omständighet tycker jag isf är Jämtins fula rapp på Widing, vilket var upprinnelsen till hela historien.
Det försvarar inte på nåt sätt det Pettersson och Sundlöv gjort men är iaf en förklaring som bör vägas in i bilden....
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
arnio: Domarrapporten stödjer Jämtins story att Mormor puttade honom och att P proppade honom.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: "Och är det verkligen så att det ÄR förbjuden mark för en ledare i hemmalaget?"


– Vi har talat om för dem i massor av år att man inte ska hålla sig i spelargångar. Det finns också en överrenskommelse att om man har meningsskiljaktigheter så ska man ta det så långt efter matchen att man har lugnat ner sig. Det är inga nyheter för någon, säger Töpel.

Sundlöv har fått informationen
I början av säsongen skickade han ut ett mejl till samtliga sportchefer och klubbdirektörer. Där stod – inte som en regel men väl som en överrenskommelse mellan allihop – att man inte skulle stå i vägen för spelare eller domare på väg bort från isen, oavsett om det är trångt.

Töpel är säker på att Sundlöv visste detta.

– Ja, han har fått brevet och har fått höra det muntligt, säger han.

Regler behöver inte ändras
Om fjorton dagar har Töpel och sportcheferna ett sedan länge planerat möte. Då ska möjligen saken lyftas ännu en gång.

– Jag kan inte svara på om vi tar upp diskussionen då, men vi har redan en överenskommelse så vi behöver inte ändra i våra regler, säger han.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Peja: Min uppfattning är att Silfverberg verkar ligga lite före i utvecklingen, jämfört med ex Thegel och Rödin.
Han har också provat på ES-spel, vilket var det jag menade med "klart mer seniorspelsrutin".
Nu vet jag inte hur det ser ut med Silfverberg och allsvenskt spel (har han öht varit utlånad eller i nån form provat på allsvenskt spel?)

"Varför får Sandin fortsatt förtroende och ett treårskontrakt om han bara är en dagslända?"

Sandin tyckte jag dippade och relativt snabbt gick ner i sitt spel efter att ha börjat så bra när han slog igenom, sas.
Det är det jag menar med "dagslända".
Att han i längden kommer att blir en bra spelare är jag ganska så övertygad om.

"Angående civil domstol: Visst var det i samband med matchen som Sundlöv bråkade med Jämtin, men det var ju inte på isen."

Spelar ingen roll enligt reglerna, som jag uppfattat det.
Man gör individuella bedömningar från fall till fall om incidenten ifråga ansett ha skett i samband med matchen.
Och dit räknas även händelser som sker i direkt anslutning till ett matchslut, ex.

"Dessutom är det oproffsigt av Sundlöv att befinna sig i spelargången, eftersom det är förbjuden mark för honom under matcherna."

Han har tydligen alltid stått därnere, enligt Boork.
Din efterklokhet känns en aning malplacerad. Varför har du eller nån ansvarig för säkerheten i LA isf inte påpekat detta tidigare?
Och är det verkligen så att det ÄR förbjuden mark för en ledare i hemmalaget?
Jag tycker inte att problemet består i att Sundlöv befunnit sig därnere, utan att han sannolikt provocerat Jämtin.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Peja: Känns som dom hellre kör i gamla hjulspår än tar tag i det innas det är försent. Tänk om Markan hade fått stå 10-15 i grundserien förra året, så kanske det hade räckt till slutspel istället. Men det klart det hade ju inte kommit nå mera publik för det.

Sen ett jäkla klagande på tex Sandin, Hermansson, Limpan mfl.
Har Molin varit en frälsare ALLA matcher?
Har Widing varit en frälsare ALLA matcher?
Har Dacke varit en frälsare ALLA matcher?
Har Lasse J varit en frälsare ALLA matcher?

Tänk på vad ni klagar på innans ni gör det, alla har dippar å dalar (Alcen har haft sin hela året ja) för titta bara på vad omgivningen gör för spelaren.

Jag vill se; Simon Löf, Morgan Hassel, Simon Bertilsson, Anton Rödin, Henrik Thegel i minst NÅGRA A-lags matcher nästa år.


Sen Jacob Silfverberg, Anton Persson ska ha plats i truppen.

Visa NU att vi har en KANON junis verksamhet förfan!!!! Alt lägg ner skiten å köp bara in spelare.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: Sen förstår jag inte vad du menar med att Silfverberg är tyngre än t.ex Thegel med tanke på att båda väger exakt lika mycket (86 kg) enligt de officiella uppgifterna, och detta är ju en betydligt tyngre vikt än många i A-laget så jag förstår inte varför du ser den tyngden som ett krav heller.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: "Det är trots allt lite skillnad på dessa och ex Silfverberg, som både har mer tyngde och även klart mer seniorspelsrutin än ex Rödin och Thegel."

Har verkligen Silfverberg det? Rödin och Thegel har ju spelat 6 matcher i Hockeyallsvenskan.

"Skitkul med Silfverberg och hoppas bara att han nu inte gör en Sandin, dvs agerar dagslända för nån match för att sen sjunka tillbaka."

Varför får Sandin fortsatt förtroende och ett treårskontrakt om han bara är en dagslända?

Angående civil domstol: Visst var det i samband med matchen som Sundlöv bråkade med Jämtin, men det var ju inte på isen. Om man slår till någon på läktaren är det civil domstol. Självklart borde civil domstol vara lika givet för bråk mellan sportchefer och spelare i spelargångar, inte minst för att markera att våld inte är OK på arenorna förutom på isen.

Dessutom är det oproffsigt av Sundlöv att befinna sig i spelargången, eftersom det är förbjuden mark för honom under matcherna.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
arnio: Jo vi har ju ett spelschema som är nästan för bra.

Massa sexpoängsmatcher på hemmaplan och så HV och Färjestad som inte har allt för mkt att spela om längre..

Nyckelmatchen är ju den imorgon.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Klart vi slår bandygänget från Skåne!
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Partyjack: Tänker va skönt om vi skulle skjuta ned Rögle till kvalserien i morgon och sedan knipa en slutspelsplats och Modo med Foppa hamnar i ingemansland...våt dröm.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
sylf: Att man skulle få dig glad och nöjd har väl alla här givit upp för längesen? :)

Men det finns fortfarande de som tycker att man borde kostat på sig Honkens lön trots det ungtupparna visat upp i mål i år?

Finns alltså inget stopp på långsintheten.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
sylf:
Du vet att du har hittat 10 nya saker att irritera dig på om dessa skulle uppfyllas.
Dessutom Brendl- nä

Var du på matchen igår, snacka om full rulle framåt!
Men ok, en höna gör ingen fjäder, en svala gör ingen sommmar...
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Jompe:

"Vasen var väl ungrare?"

Polen ligger ju i Rumänien grabben.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
sylf: Jag nöjer med med punkt 1. När det händer kommer punkterna 2, 4, 5, 8, 9 och 10 att lösa sig automatiskt.

Vasen var väl ungrare?
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Partyjack: Nöjd blir man när:

1. Sunklöv avgått.
2. Brynäs har en ekonomi bättre än en hemlös.
3. Polacken begriper att det som händer på isen är viktigare än hur gruppen fungerar i bussen.
4. Klubben lever upp till sitt mål, leda utv av svensk hockey.
5. Man spelar en hockey som lockar folk.
6. DIF hamnat i KS.
7. Rådbjer lagt av.
8. Honken flyttat hem.
9. Brendl kommit tillbaka.
10. Vas åkt hem till Rumänien.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
AVGÅ: Haha.. Grabbarna vann med 6-1 igår och du kan ändå inte låta bli att vara genombitter?

När fan är en sån som du nöjd?
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
65selander: Verkar ju ganska trovärdigt. Jag vill ju gärna hoppas och tro att det han säger är sant. Några fler katastrofer utöver det s k spelet behöver vi ju inte...
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Hård: Petterssons ord ang världshändelsen ;-)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Omöjligt att få ut nåt vettigt ur det hela. Det står ju olika överallt plus att kvällspressen överdriver till 1000.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Som det verkar enligt media i nuläget, så var det Mattias Pettersson som började genom att lägga på en smäll på Jämtin. (Tumult lär sedan ha utbrutit, enligt min egen bedömning.) Därefter så har Jämtin klappat till Sundlöv i nyllet, slutligen så har domaren och andra runt omkring särat på kombattanterna.

Min fråga, utgående från att ovanstående är någotsånär sant, är:
"Verkar det troligt att Mattias P helt oprovocerat (eller provocerat) skulle ha lappat på Jämtin i spelargången?"

Känns ganska osannolikt för mig. Och om det är så, är han ju ett riktigt ägg.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Partyjack: Det är säkert så som du beskriver... Skrev bara det att har Widing sparkat så hade han tur som inte fick Game Penalty. :)
Har själv åkt på ett sånt matchstraff bara för att domaren inte var min bäste vän. haha
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
JBlom: Om du kollar in en eventuell repris så ser du då att Jämtin ligger och snuttar på Widings klubba i hörnet och för att komma loss brunkar Widing lite med benskydden mot Jämtins överkropp.. Jämför skaderisken mot ett par såna "sparkar" med en slashing i knävecken så kan vi börja snacka?

Det som här kallas "sparkar" uppstår i alla sådana situationer när spelaren vill komma loss, det är bara när det är grinkärringar som Jämtin som är inblandade som det behöver bli något ståhej över det hela.

Stor eloge till P om det var så att han la till honom ordentligt.. Det är det minsta han kan ha för alla fulknep han delat ut genom åren.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: Om Widing sparker till Jämtin så ska Widing vara glad att han inte fick Game Penalty igen. :)
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
GävleLasse: Just Vas är en klar besvikelse så här långt, framförallt vad gäller produktion framåt. Där trodde man absolut på minst 15 mål eller nåt sånt så här långt.
Mkt möjligt att man fått tänka om och nu ser honom mer som en rejäl brunkare som inte har nån annan uppgift än att jobba stenhårt och utnyttja framförallt sin tyngd.
Mao: man väljer honom och tyngden i en ren checkinguppgift eftersom han förmodligen anses jobbigare att möta än en ngt lättare spelare.
Sen har han väl heller aldrig fått nån riktig chans i bättre omgivning?
Han har ju trots allt ett riktigt bra skott och gjorde väl hyfsat med mål i AHL, så nån form av kapacitet borde det finnas, trots allt....
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
GävleLasse: Blev fel där...

"Är man i Brynäs situation där man har fått skära rejält i sin spelarbudget så tycker jag att man skall lägga pengarna på bättre spelare istället för att chansa och sedan fylla på med egna produkter."

Skuulle vara..

Är man i Brynäs situation där man har fått skära rejält i sin spelarbudget så tycker jag att man skall lägga pengarna på bättre spelare istället för att chansa. Värva bra spelare som skall stå för produktionen och sedan fylla på med egna produkter.

Min vision är
En förstalina som man kan spela mycket i PP
En andralina som håller god ES klass när det i första hand gäller BP och spel 5 mot 5.
En tredjelina bestående av andra och tredje års spelare
En fjärdelina med junisar
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge:

Går inte en sån här attack till civil domstol då gör ingen det....

Länk.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Qvarre: Försvarar du ärkegrisen Jämtin så har du inget på detta forum att göra, fegare hockeyspelare får man leta efter (ska vara Kåberg i så fall). Stäng av den där jävla Jämtin på livstid.
Kommentera

Sv: Brynäs-Linköping 12 februari
Huge: Ett gott exempel på hur dessa "tränade" ögon kan missa saker och ting är Markans framfart sedan han fick förtroende. Han har ju inte tvingats gå den långa vägen via utlåning som många andra av de lovande juniorer vi haft genom åren.

Visst har du rätt i att vi som lekmän inte har samma kunskaper i att bedöma om en spelare är redo eller inte. Men ser man på vad till exempel Vas presterar på en hockeyrink så krävs det mycket övertalning för att få mig att gå med på att det är bättre att ge såna floppar istid medans man har lovande juniorer i de egna leden. Precis som med valet av att värva Svanberg istället för att ge Bertilsson eller Hassel en ärlig chans att slå sig in.

Herregud det är inte en förste center vi talar om utan energispelare i fjärdelinan.

Är man i Brynäs situation där man har fått skära rejält i sin spelarbudget så tycker jag att man skall lägga pengarna på bättre spelare istället för att chansa och sedan fylla på med egna produkter.
Kommentera

1126944 · »