Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1128543

Sv: A propósito de nada
arnio: Jag tycker du har en tendens att rycka sakerna ur sitt sammanhang. Som jag tidigare påpekat måste man se helheten, oavsett exempel från krogen eller andra platser hit och dit. Nubben kanske var smart nog att inte knuffa till Widing i Scandinavium, därmed undvek han bråk. Sundlöv hade inte den slutledningsförmågan, insikten, spärren eller smartheten.

Vi kan nog bara vara överens om att vi inte är överens om det här fallet.
Min uppfattning är att Sundlöv befann sig på fel ställe vid fel tidpunkt, och hanterade situationen på ett allt annat än smart sätt. Det är han som är anstiftaren och orsaken till bråket och därför får han ett kraftigare straff. Att alla inblandade har begått någon form av fel är väl ställt utom tvivel, men återigen, sett till helheten, omständigheterna och upprinnelsen kan jag inte tycka annat än att det är korrekt att Sundlöv & Pettersson får sona sina synder på det sätt som disciplinnämnden bestämt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Larionov:
Min uppfattning är att Sundlöv befann sig på rätt ställe vid rätttidpunkt, och hanterade situationen på ett smart sätt. Det är han som är anstiftaren och orsaken till bråket och därför får han ett kraftigare straff. Men jag tycker i motsats till dig att Jämtin ska ha ett rejält straff för bråket precis som dom andra inblandade. Han slog Sundlöv på käften och borde straffas.

Sundlöv och Pettersson bör hyllas vid nästa hemmamatch !!
Kommentera