Brynäs IF

714189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1129227

Sv: A propósito de nada
Larionov: Det är DU som påstår att du vet vad som hände mellan Sundlöv och grisen. DU som gör bedömningen att disciplinnämndens straff är korrekt. DU som vet att Sundlöv gett olika versioner av händelsen.

I Norrköpings förorter tror man tydligen att kvällstidningarnas huvuduppgift är att återge den ograverade sanningen och bara där är man övertygad om att en hovrättsassessor, en fastighetsmäklare, en gammal hockeydomare och två fd hockeyspelare kan avgöra skuldfrågan, t.o.m. straffrättsligt, genom att enbart ta del av domarrapporten. And justice for all...

Tips 1: Sluta läsa kvällstidningar.
Tips 2: Sluta tro att hockeyns disciplinnämnd sysslar med nåt annat än låtsasrättvisa.
Tips 3: Sluta skämmas för att ni har hockeyns största fågelhjärna i laget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Lugn och fin nu.
Tycker det verkar som om du påstår väldans mycket också. Hur vet du så förtvivlat säkert att jag (och, som det verkar, ganska många med mig) har fel då?
Jag baserar mina slutsatser på information från ett antal håll, däribland kvällspressen (som jag dock alltid hyser en viss misstänksamhet mot). Hittills har det inte framkommit NÅGONTING som får mig att ändra min uppfattning.

Men istället för att likt någon slags Bagdad Bob bara sitta och skräna om att alla har fel och är jättedumma som tycker att Sundlöv är en pajas, kanske du kunde komma med lite fakta i saken? Lite "bevis" för att Sundlöv rakryggat hållt sig till en och samma version hela tiden? Lite argument (typ tidigare prejudikat eller andra jämförelser) varför disciplinnämnden är ute och cyklar?

När och om du presterar något sådant ska jag försöka ta dig på allvar. Kanske.

Tills dess, ha det gott.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Nu ska jag göra Huge glad. :) Skiter i hur töntigt han tycker det är, det glädjer mig nästan bara:) Söker någon som kan skriva ihop en riiiktigt bra text till en namninsamling för Sundlövs avgång...>Nån som är sugen?:)

www.namninsamling.com
Kommentera