Brynäs IF

714123 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1129320

Sv: A propósito de nada
Larionov: Vi har hamnat i något som skulle kunna kallas "Mormors paradox". Under hans tid som sportchef har Brynäs spelat kvalserie fyra gånger på sju år. Hans kommentarer kring värvningar och icke-värvningar är redan klassiska, och den minnesgode kan fylla på med en lång rad andra mediala grodor från honom. När Boork sparkades var det på grund av ett koncept som Mormor var helt med på, men han sparkade tränaren och satt själv kvar. Hans värvningar till A-laget har, vid en jämförelse med klubbar med samma eller mindre spelarbudget, varit dåliga. Alldeles oavsett hur säsongen slutar borde han avgå, alternativt sparkas.

MEN: Efter Jämtin-affären har situationen förändrats, till mormors fördel. Inte fasen kan väl Brynäs sparka sportchefen efter den incidenten? Det hade ju varit att ge Äckel-Päckel Jämtin rätt, och i minst en av mormors versioner av vad som hände där i spelargången så är ju mormor helt oskyldig. Alltså sitter mormor nu tryggare än på länge. Antingen var detta en sinkadus eller, osannolika tanke, var mormor så in i bängen smart att allt detta var Part of The Plan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jompe: Du har onekligen en poäng där. Lite som filmen "Wag the dog" där stackars Albanien får finna sig i att bli utpekade som ett av världens större terroristfästen med förgreningar in i Kanada, allt bara för att CIA var tvugna att flytta fokus från presidentens senaste sexskandal.
Frågan är bara om det inte varit bättre med sexskandal? Ja menar, enligt Lex LHC är det ju då legitimt att sparka de inblandade.
Fylla och slagsmål är helt PK, men aja baja om du pollinerar fel blommor...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jompe: "Antingen var detta en sinkadus eller, osannolika tanke, var mormor så in i bängen smart att allt detta var Part of The Plan".

Självklart var det en genialisk plan av vår sportchef, tidigare år så brukar han ju lämpligen sjukskriva sig vid den här tiden men med de nya tuffare reglerna som Försäkringskassan infört så hade nog inte "utbränd" kunnat användas igen. Men som den spjuver han är så såg han till att få en propp som med all sannolikhet har givit honom en "svårartad huvdvärk" samt psykiska besvär där han känner en ångestfylld rädsla så fort han ser spelargången i LA. Simsalabim så väntar några veckors sjukskrivning och allt är som vanligt.
Kommentera