Brynäs IF

715837 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1151429

Sv: Silly Season 09/10
Hm, hoppas NWT har fel och att det är Brynäs som gäller för Somervuori.

"Eero Somervuori: Kontraktet ut. Vi har bett hans agent att få avvakta. Vet inte om han gjort klart med någon annan klubb (ryktet säger Skellefteå, NWT:s kommentar). Bättre på slutet men hänger lite i luften."
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Falken: Hoppas också att NWT har fel såklart.. Lite oroande dock att Skellefteå nämns, de brukar vara bra med när det gäller värvningar.

Undra om det inte är en kanadensare Sundlöv är ute efter när det gäller "värvarpotten". Dixon har väl antytt att han vill ha en landsman i laget för att kunna trivas ordentligt och därmed stanna i Brynäs har jag för mig?

Den här värvarpotten kommer ju gå till en värvning som Brynäs inte har råd att finansiera själva. Alltså en spelare som direkt är betald av sponsorerna och som ligger utanför spelarbudgeten. Då undrar man ju om nu Somervouri skulle skriva på för Brynäs, blir han då en värvning inom spelarbudgeten eller är han den landslagsmässiga stjärnan som sponsorerna ska betala?

Det KAN ju vara så att Somervouri får plats i spelarbudgeten och att då värvarpotten tillåter ännu en vass värvning. Bedouin är ju kanadensare, Dixons nya polare kanske?

Äh, jag vet inte, spekulerar lite bara...
Kommentera