Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1170841

Sv: MIK-BIF 18/8
arnio: Rödin har till viss del redan visat och kommer visa framöver att han är fan så mycket bättre än Hermansson som inte tillför mycket överhuvudtaget. Rödin har farten, finurligheten och spelsinnet som Hermansson totalt saknar. Får Rödin förtroende så kommer han göra en riktigt bra säsong, det är jag övertygad om. Jag vill ha två offensivt bra producernade kedjor. Första med Dackell Dixon Somervuori känns redan som en bra förstakedja. I andra skulle jag gärna se Rödin tillsammans med Granis och Kahnberg, Eller som jag skrev Silfverberg.

Jag vänder på det, så du tycker Hermansson är bättre än Rödin?? Haha skojare där !!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MIK-BIF 18/8
MarcusElving: "Jag vänder på det, så du tycker Hermansson är bättre än Rödin?? Haha skojare där !!"

Klart som korvspad JA! Rödin har kapaciteten att bli bättre men än så länge så är nog Hermansson bättre. Jag har ingenting emot att se Rödin i en andralina men frågan är om det är så klokt, dessutom så är Silverberg helt klart vassare än Rödin också, för att inte tala om den gamle räven Molin.
Kommentera

Sv: MIK-BIF 18/8
MarcusElving: Jag tycker inte man ska gnälla allt för mycket på Hermansson. Visst, han gör kanske inte så mycket väsen av sig men är ändå en ganska stabil fjärdelina-spelare som också tål att bli petad emellanåt utan gnäll, inte lär han kosta så mycket heller. Sådana spelare behövs också.

Sedan kan man helt klart diskutera hur man valt att spela honom ikväll, men det är ju trots allt bara andra träningsmatchen och mycket experimenterande med uppställningar kvar.
Kommentera