Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1176025

Sv: Operation Nordquist!
GävleLasse: äh Brynäs har ju bra lag nu, stjärnor och bra juniorer, visst några plumpar men jag tycker att det se intressant ut,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Operation Nordquist!
arnio: Jag hpkker med Arnio och Huge... sluta klaga nån gång?... ni är som gamla tjuriga gubbar som bara letar efter negativa saker, och inte ser nåt posetivt med erat "favoritlag". Man skäms nästan att kalla säg Brynäsfan, när det finns såna som ni, som bara klagar, istället för att heja fram laget och stötta laget i vått och torrt. Både spelare och ledare. Skärp till er nu förf-n, och visa att ni håller på Brynäs!!!!
Kommentera

Sv: Operation Nordquist!
Sylf, GävleLasse: Att det finns några misstag av historiska mått i närtid är vi helt överens om. Arenan som gökunge är det största, säsongen när man backade med 8 mille ett annat, något mindre. Det finns fler. Jag hoppas att de ansvariga för dessa klanterier är borta alt. hålls hårt av de som begriper bättre. Men för mitt eget välbefinnande och för att försöka hitta en väg framåt behöver man gå vidare.

Sundlövs lagbygge förra året och i år är ett första steg. Ett myrsteg men ändå. Ett par spetsspelare in tillsammans med några av landets bästa juniorer. Och förra året ett spelsystem som passade lagbygget. Men fortsätter ekonomin och laget uvecklas i den här takten lär det ta 10 år att ha en åttondeplats som realistisk målsättning. Förutsatt att konkurrenterna inte har växlat upp i snabbare takt.

Hur ska Brynäs kunna skaffa sej en ekonomi som kan konkurrera med de bästa? Arenan skulle ju skapa förutsättningarna men har inte gjort det. Tvärtom. Vad återstår då? Jag tycker det är självklart att medlemmar som vill och kan är med och bidrar till värvningar. Men det kommer aldrig att räcka för att ge Brynäs ett SM-guld. För det krävs en långsiktig finansiering på rätt nivå. Och var fan finns den?
Kommentera