Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1180696

Sv: Laget mot Frölunda
Storhonken: Vad har hänt med Granis överhuvudtaget? Hans spel är långt ifrån den nivå han höll förra säsongen, kan det vara så att värvningen av Nordquist satt sig på hans självförtroende och att han redan nu oroar sig för att få ta ytterligare ett steg neråt i hirearkin bland centrar. Tycker för övrigt att när Nordan blir spelklar så bör Granis sättas som powerforward med honom och Kahnberg, kanske bör den förändringen göras redan nu med annan center.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget mot Frölunda
tompap71: Ja, Granström passar nog ändå bäst som forward, där han inte behöver ta lika mkt ansvar bakåt utan kan koncentrera sig mer på att proppa och vara allmänt jobbig för motståndarna.
I övrigt tycker jag att peja gör en riktigt bra analys av matchen och läget i stort.
Trots allt så har det bara gått 3 matcher och det verkar (iaf av gårdgens match att döma) som om spelarna nu insett att man måste jobba stenhårt i varje byte redan från start.
Sen är det naturligtvis svårt att avgöra exakt vad som gör att vi tar över i sista.
Sannolikt en komb av att dom backar hem en aning och försöker säkra det man har och att vi samtidigt helt plötsligt blir lite mer desperata i spelet, sas.
En desperation som man efterlyser redan från start.
Undrar om det inte är så att CZ:s beordrade strikta styrspel gör att spelarna emellanåt glömmer bort att jobba stenhårt och att dom istället litar alltför mkt på själva taktiken, sas?
Sen skulle det vara mkt intressant om man fick reda på hur CZ tänker i dom olika lägena av en match, ex typ slutet igår?
VARFÖR man matchar vissa spelare osv.
Nog för att man begriper att hemmaplansfördelen gör att man matchar de spelare man anser passa motståndaren sämst, eftersom man har fördel av att byta sist, men iaf...
Kommentera