Brynäs IF

714120 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1187101

Sv: Kudroc
Huge: Haha.. Luckornas Mästare är åter här igen utan att hitta något av värde..Dahlén är huvudproblemet, han är inte redo att leda ett så start lag som frölunda i min åsikt.. Och visst jag tycker som kan vänta ett tag till ,men att tro att det ska lösa sig för att de köper in två defensiva backar är ju helt puckat. Tror knappast det skulle få igång målproduktion etc.. Allt handlar om laganda osv, vilket inte är konstigt då de flesta är individuella lirare. Men det är dahlens uppgift att sy ihop ett lag av alla dessa stjärnor. Men det tycker du uppenbarligen han har lyckats med?? Och är det isåfall nått som behövs så är det en ny röst i båset, men jag tycker hellre de ska ge några matcher till och se om det lyckas vända.

Ja, och vad är det konstiga i det? Om jag får fakta som styrker att Kudroc är på väg till Frölunda? Det har ju inte nånting med en kappvändare att göra.. Jag tror inte Kudroc är nära frölunda, men om nån har nått som styrker det? Gör dig inte dummare än du är Huge..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kudroc
Gurra88: "Dahlén är huvudproblemet, han är inte redo att leda ett så start lag som frölunda i min åsikt.."

Nä, en person som är ass coach i landslaget och som även varit ass tränare i Dallas Stars vet nog inte hur man ska träna ett så pass stort lag som Frölunda...

",men att tro att det ska lösa sig för att de köper in två defensiva backar är ju helt puckat. Tror knappast det skulle få igång målproduktion"

Ingen som heller har påstått att det skulle lösa saken.
Men ett par uttalat defensiva backar skulle sannolikt underlätta Dahlens jobb med att strukturera upp försvaret.
Och gör man det så ökar också förutsättningarna för att offensiven (målproduktionen) kommer igång.
Kommentera

Sv: Kudroc
Gurra88: Jag reagerade väldigt tidigt efter att Dahlén tillträtt som tränare i Frölunda över hans ideér om hur Frölunda ska spela. Kan inte komma ihåg exakt vad han sagt men det var mycket om att de ska spela intensivt och dumpa puckar i anfallszon, kändes inte alls som att han analyserar speciellt mycket utan det verkar vara mest tuta och köra.
En sak att vara andratränare men en helt annan sak att vara huvudtränare och måsta utveckla alla taktiska detaljer i spelet.
Kommentera