Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1195585

Sv: HV71-Brynäs IF 31/10 2009 16.00 Kinnarps Arena.
Huge: "Hoppas Ove klarade smällen bra. Otroligt obegåvat av Grillfors som har gott om tid på sig och tagga ner tacklingen, när han långt innan måste ha uppfattat vilken riskabel situation Ove befann sig i."

Känns väl lika obegåvat att skylla på Grillfors när det var Ullström som genomförde tacklingen?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: HV71-Brynäs IF 31/10 2009 16.00 Kinnarps Arena.
Gurra88: "Känns väl lika obegåvat att skylla på Grillfors när det var Ullström som genomförde tacklingen?"

Ja, jag får väl bjuda på det skrivfelet om du nu känner dig så stolt över den upptäckten.
Vi andra får väl istället koncentrera oss på oviktigare saker, som sakfrågan..
Kommentera

Sv: HV71-Brynäs IF 31/10 2009 16.00 Kinnarps Arena.
Att Hv-fans är det mest pinsamma som finns är det ingen som helst tvivel om. Och då har man mött alla märkliga fans. Killar, som fått en lättöl för mycket i pausen som gormar sin oförmåga inom hockey. Om hur dålig domaren är, vilket jag kan hålla med om, men inte till vår farvör. Just det som gör det ännu roligare..

Folk buar och skriker, åt match penalty, när det ligger en förlamad ove molin på isen, hur skarp är man i skallen då? Boven själv, Ullström, slår klubban i sargen i isen, i båset, på väggen kanske sammanlagt 10 gånger? Han ska vara väldigt nöjd om han inte blir avstängd ytterligare. Pinsamma scener i jönköping. Tråkigt nog så gynnar detta bara hv, vilket enbart borde gynna Brynäs. Men allt buande och domarklagande generar i mål och billiga brynäsutvisningar. Frukten av tacklingen på Ove blev inte sur för hv:S del, utan bara positiv.

Men så mycket annat som var pinsamt spelar nästintill hela andra perioden i andra powerplay, ändå är det hv som vinner perioden med 2-0. Har aldrig sett maken på slöare powerplay, och CZ gör ingenting. Utan det ser precis likadant ut heeela matchen.

Läck va bra. Men skillnaden idag var powerplay och målvakterna. Markström hade kunnat spika igen. Tjänstefel att plocka markan en match vi lika gärna kunnat vinna..

Tjänstefel att inte behålla kudroc, han hade kunnat nitat sveriges mest överskattade P.Ledin.
Kommentera