Brynäs IF

713791 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1198680

Sv: Nytt lag mot Rögle
GävleLasse: Det är inte alls bra om den ena talangen efter den andra går förlorad på samma sätt, nej. Samtidigt vidhåller jag min ståndpunkt sen tidigare att ungtupparna i Brynäs, begränsad speltid till trots, på ett bättre sätt måste gripa tag i de tillfällen de får att övertyga. Om de nu är de extraordinära löften som sägs, bör man kunna begära det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nytt lag mot Rögle
Clarence: Jo , men tex Rödin får ju i princip bara bra omdömme
varje gång han spelar.Hur många utvisningar har han inte fått med sig?
Sen sätta in Herman istället som nån jävla "gnuggare"
visar ju bara att CZ inte prioterar anfallshockey.
Kommentera

Sv: Nytt lag mot Rögle

Clarence:Ett av de grundläggande problemen med Juniorerna är att det är ett totalt annat spel i A-laget. Helt andra åkvägar, en helt annan spelidé. Inte konstigt egentligen med tanke på att man är ett topplag i J20 och ett bottenlag  med A-laget.

Så vad ska man göra? Våga spela mer offensivt med A-laget med risk att anfalla ihjäl sig som  t ex Timrå har gjort så här långt på säsongen eller ska man göra om spelet med J20 och köra striktare spel där?

NÅT måste ju göras om vi skall få någon nytta av juniorverksamheten.

Kommentera

Sv: Nytt lag mot Rögle
Clarence: Jag tycker Rödin är den som tagit chansen, när han fått den, och då menar jag inte 3 min speltid osv. Bertilsson är i laget för att stanna. Silfver däremot, väntar jag mig mer av. Han var ju bättre förra säsongen!
Kommentera