Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1204833

Sv: A propósito de nada
Poffa: "För det andra, vilken djävulskt tråkig inställning. Rätten till att kritisera är det som driver utvecklingen framåt. Framför allt om den som blir kritiserad väljer att lyssna och analysera kritiken.

Om analysen säger att kritiken är befogad så ändrar man sig, annars lägger man det åt sidan."

Visst kan det vara tråkigt ibland men all kritik som trots allt måste betraktas som ogrundad är väl isf minst lika tråkig att läsa.
Det är ju inte RÄTTEN att kritisera jag har nåt emot, vilket jag redan påpekat, utan hur man som kritiker agerar efter kritiken: kommer med självsäkra lekmannaförslag på lösningar.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Huge:"Det är ju inte RÄTTEN att kritisera jag har nåt emot, vilket jag redan påpekat, utan hur man som kritiker agerar efter kritiken: kommer med självsäkra lekmannaförslag på lösningar."

Men är inte inte detta som är kärnan i HS?

På vilken nivå vill du lägga diskussionen? Ett evigt ryggdunkande där man hissar allt bra som händer och väljer bort att se det som är dåligt?

Jag tycker att det är ett väldigt intressant fenomen att Brynäs skryter brett om sin ungdomsverksamhet och pröjsar glatt 6 miljoner om året för denamma. Men när det sedan kommer fram spelare som gott och väl skulle kunna bli en riktig tillgång för laget så väljer man att hålla tillbaka den talangen till förmån för en spelare som varit i Brynäs flera säsonger utan att visa någon som helst tendens till att utvecklas, snarare tvärt om.

Hur reflekteras detta agerande hos sponsorer? Brynäs plöjer ner miljonbelopp i juniorverksamhet och skickar tiggarbrev till sponsorer för att panikköpa en förstecenter som hittills inte fått något förtroende.

Kommentera

Sv: A propósito de nada
Kahnberg vs Vas 1-1

Spänningen är olidlig, vem av av målsprutorna ska göra mest mål i sin debutsäsong för Brynäs ?
Kommentera