Brynäs IF

715107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1214143

Sv: Brynäs - Rögle
AVGÅ: "När kommer LJ tillbaka?"

- LJ och Kokko är två helt skilda spelartyper. Båda har gemensamt att de är "offensiva backar". Lasses styrka ligger i skridskoåkningen. Ett jävla driv som gör att han har en förmåga att kunna tranportera pucken långa sträckor, ibland ända från egen förlängd mållinje till målchans. Kokko är ju mera av den där "Playmakern". En Djoostyp som har förmågan att hålla i pucken lite extra när det behövs för att i nästa sekund leverera smörpass i exakt rätt läge.

I mina ögon svider naturligtvis båda dessas frånvaro. Enligt min mening är Kokko den som skulle lämna största tomrummet...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Rögle
bradberry: Håller med i vartenda ord du skriver angående Kokko och LJ. Men nu får vi väl snart vara glada om vi kan uppbringa backar av skaplig ES klass. Så att välja vilken typ av backar vi vill se känns som en lyx.

För övrigt så kommer väl förmodligen inte Rögleiten att åka på något för sin totala nedyxning av Kokko. Mig veterligen så är väl disciplinnämden bara till för att bevaka och bestraffa Brynäsare? Att det blivit så är ju inte så konstigt när Brynäs som förening aldrig drar näven i bordet och protesterar. Vi finner oss alltid så snällt i allting och klagar aldrig.
Kommentera

Sv: Brynäs - Rögle

bradberry: Ja det är inte sant med alla backskador. Det känns nästan som att det blev jinxat i samband med signingen av Nordan. Då hette det ju "Vi klarade oss från skador på backsidan förra säsongen"

LJ långtidsskadad
Kokko troligtvis långtidsskadad
Andrssén spelar med en dålig axel vilket syns väl. Han är en skugga av sitt forna jag.

Kommentera