Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1215794

Sv: Laget mot HV
Lindström: Håller inte riktigt med om att det fegades bort poäng i går. Så här kan det se ut när man spelar för att vinna istället för att "inte förlora". Kolla på vilka nyckelspelare vi hade skadade - Markan, Kokko, Dackell och LJ, inte kattskit precis. Visst HV hade frånvaro också, men har bredare trupp och en högre lägstanivå. Spelarna som mönstrade på i går kämpade faktiskt riktigt bra tycker jag, och juniskedjan var helt magnifik. Oroväckande var dock att man inte satte någon av de 25? chanser man hade på öppet mål i mitten av matchen, är vi tillbaka i förbannelsen? Förhoppningsvis inte, vilket skulle kunna underbyggas av att Kahnberg gjorde mål på friläge t o m. Jag tror inte att Markan skulle ha gjort någon skillnad heller. Läck vaktade buren helt ok, inte hans fel att försvaret simmar ryggsim i stället för att proppa spelare. Jag tror att vi förlorade på ej satta målchanser och ett par försvarstavlor i går. Vi var helt enkelt ineffektiva och spelade för lite fysiskt i närkamperna. Men fegade bort poäng, nej. Måste faktiskt när jag har drabbats av Huge-viruset, och haussar vilt, passa på att ge en eloge till domaren. När såg ni senast en domare visa ut bara startaren av ett bråk som gjordes när Torp X-checkade Kahna? Jag har i alla fall väntat i c:a 30 år på att få se det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Laget mot HV

AVGÅ: "Måste faktiskt när jag har drabbats av Huge-viruset, och haussar vilt,"

Välkommen i de nyanserades skara, även om jag har en känsla av att ditt besök i det gänget kommer att bli relativt kortvarigt.....   ;-)

Bra analys du gör tycker jag.
Paradoxalt nog är det juniorerna som ändå fäller oss, trots att dom gör det mkt bra framåt.
Men bakåt såg det ofta mkt junioraktigt ut med massor av spelvändningar som följd.
Det som svider är ju att dom inte gör mål på alla dessa juniormissar i försvaret utan att dom målar på rena skitsaker plus att vi var väldigt ineffektiva framåt.
Läck gör det bra och ska absolut inte lastas för nånting. Han höll oss ju kvar i matchen ända fram till 1-3 där han såg lite passiv ut.

Kommentera