Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1217445

Sv: Hermansson lämnar
faceoff: Det är väl en jäkla skilnad på att spela mot VIK och Växjö Lakers. Hermansson har haft tre säsonger på sig at visa att han håller för spel i ES utan att lyckas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hermansson lämnar

GävleLasse:

Jag fick massa skit för att jag klagad epå värvningen av Hermansson till Leksand. Jag anser att han är en AS mässig spelare och ingenting annat. Om han nu håller ES klass som vissa påstår varför spelar han då inte i Brynäs eller nåt annat lag? Att han gör 3 mål på Växjö är väl ännu ett tecken på att han hatr hamnat i en klubb som duger åt honom. Sedan kan man snacka om miljöombyte och nya spelare m.m men faktum är att Om med ett jävligt stort O :) Leksand skulle fixa avancemanhg till ES så är Herman en spelare som jag inte kommer få det lätt att ta en plats i ES. Det finns spelare i Leksand som skulle hålla i Elitserien men dom är få. kanske 6 - 7 stycker från årets trupp om ens det.

Kommentera

Sv: Hermansson lämnar
GävleLasse: Skriver det oxå,det jag menar ändå är att ett förtroende betyder så mycket + istid sen om det är i ES eller div 3 har ingen betydelse...
Kommentera