Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1219937

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12

Peja: "Det finns ingen anledning att nämna några namn men jag VET att det finns backar tillgängliga på marknaden och har så gjort ett bra tag. Då menar jag inte free agents utan backar som är missnöjda med situationen i sin nuvarande klubb."

Vad hindrar dig från att nämna några av dessa backar som du påstår varit tillgängliga under en längre tid och som Sundlöv av ngn outgrundlig anledning skulle ha varit totalt ovetande om?
Du påstår ju själv att Sundlöv och andra sportchefer får sig tillsända långa listor med tillgängliga spelare så fort nån sån dyker upp?
Jag får inte riktigt ihop din logik i det här fallet.

Och om vi nu skulle anta att det verkligen finns backar, hur vet du att Sundlöv inte redan varit där och sonderat terrängen?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
Huge: Sundlövs kontaktnät verkar tyvärr bara bestå av kontakter i Finland. Som han sa själv i media vill han inte värva någon som han varken har sett eller fått goda vitsord om via kontakter. Sundlöv är inte ovetande om de lediga backarna som finns tillgängliga runt om i Europa men han har tyvärr ingen koll och kan därför inte värva någon i och med att han inte chansar (vilket i sig är helt rätt, men han borde ha bättre koll...).

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Frölunda Indians den 26/12
Huge: Sundlöv har säkert också fått ett utgiftstak av HGK. Det är inte längre bara att ta Jonsson/Kokko pengarna och lägga på en ny spelare då publikintäkterna (och då budgeten) sviktar betänkligt.
Kommentera