Brynäs IF

716769 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1222999

Sv: A propósito de nada

Gurra88: "Eller ska vi sätta en av jvm-s absolut vassaste forward i en fjärdelina? du hör själv hur det låter?"

Här går det undan i svängarna minsann.
Nu har Rödin helt plötsligt varit en av JVM:s absolut vassaste forwards.
Förutom ett mål mot Österrike på ett friläge och i övrigt en bra insats som hårt jobbande och checkande forward (spelartyper som det f.ö vimlar av därborta vilket gör att Rödin kommer att få stenhård konkurrens om han ska slå sig in i nåt lag därborta), så tycker jag inte att Rödin stuckit ut speciellt mkt.
Säger som HongKong: dags att tona ner Rödins insats och även förväntningarna på hur mkt han kommer att förstärka Brynäs om han nu kommer att plockas hem från Mora.
Om han nu plockas hem så är det helt logiskt att han med sitt spelsätt placeras i en tredje eller fjärdefemma.
Har dock svårt att se vitsen med att spräcka de formationer som nu ser ut att funka utmärkt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Har han inte det då? I och med han spelat i Sveriges vassaste formation, och sverige kom trea? Är han inte EN av JVMs bästa forwards då?

Och visst jag tror i ofs både kanada och usa klarat sig fint i elitserien, inte i toppen, men mot lag som rögle, södertälje tror jag de stått sig bra.. Rödin var förbannat bra mot USA och visade med råge hur mycket Brynäs gjort bort sig..Snacket om att han utvecklats i Mora, visst, klart han gjort eftersom han fått speltid. MEn hade han fått förtroende i elitserien och spela sitt aggresiva spel så hade han blommat ut än mer..
Och snacket om att han fortfarande inte skulle platsa bland tre formationer gör mig bara förbannad. Det visar på allvar hur okunnig du är, eller rädd för att Ove ska bli petad..
Kommentera