Brynäs IF

714942 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1223030

Sv: A propósito de nada
Huge: Har han inte det då? I och med han spelat i Sveriges vassaste formation, och sverige kom trea? Är han inte EN av JVMs bästa forwards då?

Och visst jag tror i ofs både kanada och usa klarat sig fint i elitserien, inte i toppen, men mot lag som rögle, södertälje tror jag de stått sig bra.. Rödin var förbannat bra mot USA och visade med råge hur mycket Brynäs gjort bort sig..Snacket om att han utvecklats i Mora, visst, klart han gjort eftersom han fått speltid. MEn hade han fått förtroende i elitserien och spela sitt aggresiva spel så hade han blommat ut än mer..
Och snacket om att han fortfarande inte skulle platsa bland tre formationer gör mig bara förbannad. Det visar på allvar hur okunnig du är, eller rädd för att Ove ska bli petad..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gurra88: Hur var det nu? 50-åringar borde inte sitta hemma och hänga på nätet och skriva skit på olika webbsidor? Passar bättre för 20-åringar?

Vad borde en 50-åring göra istället? Hänga på stan, gå på krogen, ragga brudar, köra båge, dricka pilsner, luffa i Asien och lira WoW? Och som 20-åring är det ok att häcka hemma, hänga över datorn, gå ut med hunden, spela alfabet, gnälla över vädret och planera pensionen.

Nåt har gått fel i din omvärldsbevakning. Jävligt fel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gurra88: Så du menar på fullt allvar att Rödin ska få en gräddfil in i laget?
Hur gör vi med Wännström, Rhodin, Järnkrok? Var ska dom spela?
Du som vet mer än Saida.
Om du tror att Rödin hade gjort mer för LAGET Brynäs än Molin
så visar det hur otroligt dum du är!
Kommentera