Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1223037

Sv: A propósito de nada
Gurra88: Hur var det nu? 50-åringar borde inte sitta hemma och hänga på nätet och skriva skit på olika webbsidor? Passar bättre för 20-åringar?

Vad borde en 50-åring göra istället? Hänga på stan, gå på krogen, ragga brudar, köra båge, dricka pilsner, luffa i Asien och lira WoW? Och som 20-åring är det ok att häcka hemma, hänga över datorn, gå ut med hunden, spela alfabet, gnälla över vädret och planera pensionen.

Nåt har gått fel i din omvärldsbevakning. Jävligt fel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jajjen: NI får väldigt gärna vara här.. Men med er ålder borde ni ha nån form av självinsikt och mognad, säger inte att detta gäller dig. det får du känna av själv..

När jag är 50 kommer jag älska mitt Bryns, gå på så mycket matcher jag bara kan, skänka procent av min lön (om det är nån som kan hanskas med pengar, och en riktigt tränare inom klubben) ha fru, och 4 ungar och helt plötsligt kommer nog intresset av att hänga här inne och hacka på ungdomar genast inte vara så intressant.. Men kommer troligtvis kolla in då och då.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vem ansvarar för att ta bort omröstningen? Utomstående som tittar in här måste tro att sidan inte har uppdaterats sen senaste kvalserien.

"Nej, felet är inte hans"??? Vilket är felet? Att Brynäs parkerar på en slutspelsplats?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Vart faan ä Dackell?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jajjen: Jag tror omröstningen om vem som får ta på sig dumstruten
09/10 redan är avgjord...
Kommentera