Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1226682

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Gällande dixon kan jag inte fatta.. Sånt här förstör elitserien, och gör den bara tråkigare och tråkigare. Visst vill man ha kvar dixon på isen, och efter 30 sekunder eller vad det va kan det tyckas onödigt. Men om man kan väcka ett lag i en match genom ett slagsmål eller nått måste man kunna göra det, utan att vara orolig för att vara avstängd 2 matcher.. Är ju rentav löjligt.. Dixon kommer nog inte slåss mer på ett tag, utan att låta för positiv till slagsmål, så är det ju faktiskt ett underhållningsmoment, särskilt när han hade ganska bra tryck i näven..;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Roliga med Dixons avstängning är att han slogs i omgång 38 och fick matchstraff. Var avstängd i omgång 37 mot Frölunda och nu omgång 39. Andersson i Färjestad är avstängd i omgång 39. Så Dixon får på sätt och vis en gratis dag eftersom han missade omgång 37 pga slagsmål i omgång 38. =)
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Södertälje SK den 14/1
Gurra88:

Detta är ju ett stort skämt. Dixon blir avstängd 2 matcher ( 3 om man räknar med FBK matchen ) för en fight där ingen tar skada.
Simon Hjalmarssons bentackling som tog bort Kokko för resten av säsongen rendrade i samma straff. Det är fan som att ge en snattare samma straff som en mördare.
IDIOTER!!!
Kommentera