Brynäs IF

715527 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1228586

Sv: 4.228
Metal Guru: Lagen omsätter 50-120mil,DU om ngn vet väl att det gynnar inte laget direkt att åka ur,det är en lång väg tillbaka om man kommer tillbaka,tror att det skulle bli en bättre hockey om lagen slipper snaran,
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: 4.228
faceoff: "Metal Guru: Lagen omsätter 50-120mil,DU om ngn vet väl att det gynnar inte laget direkt att åka ur,det är en lång väg tillbaka om man kommer tillbaka,tror att det skulle bli en bättre hockey om lagen slipper snaran,"

Jag har sagt det förrut men säger det igen, om ettan i Allsvenskan direktkvalificerar sig för spel i Elitserien så är alla problem lösta.
Åker ett lag ur så har de möjlighet att övervintra en säsong i Allsvenskan för att sedan återvända till Elitserien året efter.
En stängd serie vore hockeyns död. Vem skulle betala för att se de avsågade lagen när säg 15 omgångar återstår av serien?
Kvalserien är ju nästan i klass med hockeyslutspelet, snacka om hockeyfest och man skulle ju kunna låta lag 11 i elitserien slåss med några allsvenska lag om den sista platsen i Elitserien....
Kommentera

Sv: 4.228
faceoff:
Inte helt oväntat anser jag att det finns andra metoder att lösa detta problem än att stänga ES och krympa rinkarna.

Men det har jag skrivit så mycket om, så jag orkar inte rapa upp det igen just nu.
Kommentera

Sv: 4.228
faceoff: Det är ju vad du TROR,jag TROR ngt annat
Kommentera