Brynäs IF

714932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1233352

Dysterkvistar?
Var håller ni hus? Är det inte dags och krypa fram och diskutera ert "kära" brynäs när det nu inte går käpprätt åt he..? Eller, hemska tanke, vill ni kanske att det ska gå dåligt? Är ni kanske inte riktiga suppportrar? Är ni helt enkelt rötägg som till vrje pris vill skada föreningen?

...för annars borde nu ju som brynässupportrar, krypa fram och hylla laget för den bästa matchsviten på 10 år!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dysterkvistar?
claesw: Är man inte dysterkvist när Brynäs blir sist i serien då vette fan hur man är konstruerad. Som sportsligt ansvarig har Sundlöv varit delaktig i tidigare års fiaskon. Att han varvat skitvärvningar med lyckade värvningar genom åren, precis som alla andra sportchefer, betyder inget idag när han gjort succé med årets lagbygge. Det är så jävla enkelt att såga nån när det går dåligt men helt omöjligt att hylla den som förtjänar det. Svenskt? Brynäsiskt? Definivt ynkligt.

Det som känns märkligt är ju hur nån kan klaga när det går bra, som i år. Att vara förbannad eller ha synpunkter när vi torskar är en sak men att dra till med ”avgå Cz/Sundlöv” efter varje förlust är helt oseriöst. Eller att i brist på annat skapa fullständigt osanna myter som ”i Brynäs får juniorerna aldrig chansen” eller ”Cz matchar inte dom som är heta”.

Just nu äger Brynäs Elitserien. Fullständigt osannolikt men jävligt härligt. Passa på att njut. (Det enda som är säkert är att det förr eller senare tar slut. Ikväll?)
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
claesw:

"Var håller ni hus? Är det inte dags och krypa fram och diskutera ert "kära" brynäs när det nu inte går käpprätt åt he..? Eller, hemska tanke, vill ni kanske att det ska gå dåligt? Är ni kanske inte riktiga suppportrar? Är ni helt enkelt rötägg som till vrje pris vill skada föreningen?

...för annars borde nu ju som brynässupportrar, krypa fram och hylla laget för den bästa matchsviten på 10 år!"

Amen, broder!

Det var tamejfan spiken på huvudet!

Gurra, Anders!!!!

Hallå!!!!
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
claesw:

Var sak har sin tid gällande ris eller ros.
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
claesw: Jag har gnällt tidigare men kanske inte rabiat hela tiden men jag hyllar även laget. Just nu ligger man och småler bara. :-)
Kommentera