Brynäs IF

714271 inlägg · 7953 ämnen

Dysterkvistar?

1233628 · » Till forumet


Sv: Dysterkvistar?
claesw: Är man inte dysterkvist när Brynäs blir sist i serien då vette fan hur man är konstruerad. Som sportsligt ansvarig har Sundlöv varit delaktig i tidigare års fiaskon. Att han varvat skitvärvningar med lyckade värvningar genom åren, precis som alla andra sportchefer, betyder inget idag när han gjort succé med årets lagbygge. Det är så jävla enkelt att såga nån när det går dåligt men helt omöjligt att hylla den som förtjänar det. Svenskt? Brynäsiskt? Definivt ynkligt.

Det som känns märkligt är ju hur nån kan klaga när det går bra, som i år. Att vara förbannad eller ha synpunkter när vi torskar är en sak men att dra till med ”avgå Cz/Sundlöv” efter varje förlust är helt oseriöst. Eller att i brist på annat skapa fullständigt osanna myter som ”i Brynäs får juniorerna aldrig chansen” eller ”Cz matchar inte dom som är heta”.

Just nu äger Brynäs Elitserien. Fullständigt osannolikt men jävligt härligt. Passa på att njut. (Det enda som är säkert är att det förr eller senare tar slut. Ikväll?)
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
JanT: Jag ska inte kasta sten i glashus, men jag har inget större behov att besöka gästboken när allt flyter på, men måste bara in och lätta på ångesten vid förlust.
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
JanT: "Men, grundregeln består; Går det bra för BIF slipper man dysterkvistarna!"

Bästa exemplet på en "win-win-situation"? :)
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
rafalski: Det är nästan så att man tänker tillbaka på säsongen 04/05 med ett visst vemod...

munkas, Ove Myling, magico, mfl. spred ljus och glädje härinne!

Men, grundregeln består; Går det bra för BIF slipper man dysterkvistarna!
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
JanT: det finns en ganska allmän tro att det är lättare att sänka än att hylla... Det är samma inom politiken, det är mycket oftare demonstrationer mot saker än för dem. Jag håller inte riktigt med om det. Man kan säga nästan lika mycket när det går bra, vrida och vända på varför det går så osv.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
Hence: Visst är det så. Men enda liten positiv kommentar bland alla hundratals sågningar och allmänt skitkastande skulle inte skada....

Men jag tror att hela grejen för vissa sk. "supporters" består i att härinne få ur sig den frustration som har byggts upp i vardagen. En form av psykoterapi...
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
JanT: Glöm inte Munkas, har lyst med sin frånvaro sen september, förresten välkommen tillbaka:-)
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
JanT: det är ju inte lika roligt att älska som att hata... om man ska hårddra det.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
claesw:

"Var håller ni hus? Är det inte dags och krypa fram och diskutera ert "kära" brynäs när det nu inte går käpprätt åt he..? Eller, hemska tanke, vill ni kanske att det ska gå dåligt? Är ni kanske inte riktiga suppportrar? Är ni helt enkelt rötägg som till vrje pris vill skada föreningen?

...för annars borde nu ju som brynässupportrar, krypa fram och hylla laget för den bästa matchsviten på 10 år!"

Amen, broder!

Det var tamejfan spiken på huvudet!

Gurra, Anders!!!!

Hallå!!!!
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
claesw:

Var sak har sin tid gällande ris eller ros.
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?

65selander: Ja, varför klaga när det ser bra ut? Klaga för klagandets skull leder ju ingenstans. Men det är uppenbart att när laget gör bra ifrån sig så är det tyst om det mesta. Även problem med organisationen (ex biljettsystemet/samarbetet med ticnet) och publiksiffror. Detta måste bli bättre.

Jag tycker att man har gjort det bra i stort den här säsongen, precis som man gjort ett par perioder förut. Problemet har då varit att man lutat sig tillbaka och varit nöjd. Jag tycker mig skönja en viss nöjdhet här med bland vissa supportrar som inte är sena och slå sig för bröstet. Borta är alla bortförklaringar och skyll på å det ena å det andra.

När det gäller tränarfrågan så är det väl mer eller mindre slutdiskuterat. Spelarna vill ha Czarnecki och då ska han vara kvar. Sedan kan jag och många med mig ha åsikter om hur han coachar. Det är helt ointressant, allt som är intressant är vad spelarna tycker. Punkt.

Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
claesw: nu är det nog inte så många som hänger, men får man inte vatten på ett bra tag så är det klart att man slockar.....men nu lär man ju klara sig fram till ev. slutspel. Personligen så har jag inte haft något att klaga på denna säsongen då jag hela tiden varit säker på att vi kommer klättra i tabellen och tror att vi kommer hammna topp 5. Var målskyttarna Kahna o Eero som jag var orolig för i början, men nu vet e fan vad de har käkat.....
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
65selander:
Jag pratar om de professionella dysterkvistarna, inte de som gnäller när det är relevant.
Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
claesw: Jag har gnällt tidigare men kanske inte rabiat hela tiden men jag hyllar även laget. Just nu ligger man och småler bara. :-)
Kommentera

Dysterkvistar?
Var håller ni hus? Är det inte dags och krypa fram och diskutera ert "kära" brynäs när det nu inte går käpprätt åt he..? Eller, hemska tanke, vill ni kanske att det ska gå dåligt? Är ni kanske inte riktiga suppportrar? Är ni helt enkelt rötägg som till vrje pris vill skada föreningen?

...för annars borde nu ju som brynässupportrar, krypa fram och hylla laget för den bästa matchsviten på 10 år!
Kommentera

1233628 · »