Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1233358

Sv: Dysterkvistar?
claesw: Jag har gnällt tidigare men kanske inte rabiat hela tiden men jag hyllar även laget. Just nu ligger man och småler bara. :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dysterkvistar?

65selander: Ja, varför klaga när det ser bra ut? Klaga för klagandets skull leder ju ingenstans. Men det är uppenbart att när laget gör bra ifrån sig så är det tyst om det mesta. Även problem med organisationen (ex biljettsystemet/samarbetet med ticnet) och publiksiffror. Detta måste bli bättre.

Jag tycker att man har gjort det bra i stort den här säsongen, precis som man gjort ett par perioder förut. Problemet har då varit att man lutat sig tillbaka och varit nöjd. Jag tycker mig skönja en viss nöjdhet här med bland vissa supportrar som inte är sena och slå sig för bröstet. Borta är alla bortförklaringar och skyll på å det ena å det andra.

När det gäller tränarfrågan så är det väl mer eller mindre slutdiskuterat. Spelarna vill ha Czarnecki och då ska han vara kvar. Sedan kan jag och många med mig ha åsikter om hur han coachar. Det är helt ointressant, allt som är intressant är vad spelarna tycker. Punkt.

Kommentera

Sv: Dysterkvistar?
65selander:
Jag pratar om de professionella dysterkvistarna, inte de som gnäller när det är relevant.
Kommentera