Brynäs IF

715063 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1236973

Sv: MoDo - Brynäs IF IF 8/2 19.00
Gurra88:

Jag har mest problem med  Sören Persson.
Ganska stabil förstaperre,dock lite övermod i egen zon ibland.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo - Brynäs IF IF 8/2 19.00
Bissett19:
Finns mycket att skratta åt i kväll.
Saxat från Modohockeys forum (Brad Bett)...tror han har fått en släng av "Brynäsksan" :D

Nej, nu jävlar orkar jag inte hålla mig sansad längre. Jag har hållt blodtrycket nere ovanligt mycket för att vara Bad Brett den här säsongen, men nu är jag helt galen. Det är en vinna-eller-försvinna-match och vad gör man? Sluta dutta med puckjäveln, smocka till den mot mål som den vore din värsta fiende. Vad är det för primadonnor som glider omkring egentligen? Är de rädda för svett eller närkontakt? Mojzis duttar, Hasse duttar, men duttarkungen av dem alla heter Per Hållberg. Och när man har duttat färdigt så lägger man ut en röd matta så att 37-åriga inavlade stappelskrinnare bara kan gå raka vägen in.

MoDo har nu gjort tre mål tio perioder plus en förlängning; Detta med spelare som Forsberg, Näslund, Zuccarello, Skröder, Sundström, Pikkarainen, Green, Hinote och Svartvadet. Det är för jävla dåligt. Ingen i laget verkar våga skjuta och att MoDo inte har en enda tekare som tekar sig i in på topp 25 är ju helt jävla patetiskt.

Jag trodde inte att det gick att smitta spelare som Forsberg, Näslund och Zuccarello med "MoDo-sjukan", men jag verkar ha fel. Den som kan hitta ett vaccin åt detta virus förtjänar Nobellpriset utan diskussion.

Sedan borde de skämmas som de bojkottar intervjuer hela tiden. Så fruktansvärt dålig stil. Usch.
Kommentera