Brynäs IF

714176 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1253055

Sv: MATCHTRÅD KVART 5 DIF-BIF FREDAG 26/3 KL 19.00
arnio: Håller i stort med dig i din analys.
Men visst är väl Brynäs ett lag som alltid varit känt för att vårda pucken och inte kasta bort densamma i onödan? Där tycker jag att du har lite fel.
Dessutom tycker jag att farten och kraften definitivt finns, det har inte minst juniorerna visat. Och som du säger: hade inte förstafemman tappat form eller fått skador på viktiga spelare så hade vi plockat Djurgården, det är jag tämligen säker på. Där hade du skillnaden mellan lagen. Lägg till Wesslau som verkar ha tokform för dagen, och du har ytterligare en förklaring till resultatet i matchserien.
Sen tror jag att det där med hemmplansmisslyckandet mkt beror på saker som nästan alla lag har att leva med. Det är ju inte bara vi som haft problem hemma.
Många gånger alltför mkt vilja och övertändning som ställer till det när man spelar hemma. Ngt som verkar extra framträdande just i slutspel, där alla vill lite extra.
Men visst ser det ljust ut inför nästa säsong: enbart juniorernas framfart gör ju att man nästan vill att golfsäsongen redan är över....     ;-)
Kommentera