Brynäs IF

714631 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1261658

Sv: Läkerol Arena byggs om.
GävleLasse: Djurgården var mkt nära att sno guldet av HV, så jag ser inget skäl till varför Brynäs inte skulle kunna göra åtminstone ett lika bra försök nästa år?
Det är nog mest på de grunderna Sundlöv uttalar sig som han gör.
Går ju också att utläsa av hans övriga snack om att man måste TRO på guld, annars kan man lika gärna lägga ner verksamheten.
Förutsättningarna inför nästa säsong är kanske jämförbara med förutsättningarna inför den här säsongen.
Skillnaden är väl att vi åkte på skador på viktiga spelare och att förutsättningarna radikalt förändrades till det sämre.
Isf tycker jag att man mer bör jämföra nästa säsongs möjligheter och förutsättningar med hur det såg ut föregående säsong, rent faktiskt när skadorna väl var ett faktum.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Läkerol Arena byggs om.
Huge: Tidigare har FBK varit förebilden, i år gick DIF bra, nu är dom förebild.....Snacka om att hela tiden ligga steget efter.
Kommentera

Sv: Läkerol Arena byggs om.

Huge:Det finns en risk för en viss övertro på framförallt LJ. och han är en bra back men samtidigt så är inte han skillnaden mellan respass i kvartsfinal eler semi. Til det krävs det mycket mer.

Jag tycker det är intressant att man kollar på DIF numera. Hur skall man "leda svensk hockey" när man hela tiden apar efter andra lag?

Jag läste nånstans om att man vill spela en lika fartfyllt och offensiv hockey som DIF bjöd på den här säsongen. Detta i kombination med att man fortsätter att satsa på Dackell som knappast håller den farten.

Men jag hoppas att Brynäs knäpper mig på näsan redan nästa säsong. Fast jag har en otäck känsla i kroppen.

Kommentera