Brynäs IF

717538 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1266463

Sv: Nästa säsongs lag
Peja: Ja, man får väl utgå ifrån att de som sysslar med ekonomin också är de som i huvudsak ska ha cred för den positiva utvecklingen.
Men jag skrev att Sundlöv BIDRAGIT till att lyfta laget och föreningen på de flesta plan, där han förstås står för det sportsliga.
Tycker att man ex kan se en klar förbättring vad gäller nyförvärv jämfört med ett par år sen.
Det blir färre s.k "chansvärvningar" numera, typ Skoog eller Pekkala.
Värvningar som i mkt var resultatet av just sämre ekonomi och säkert till viss del Sundlövs oerfarenhet som sportchef.
Överlag har LAGET också blivit stabilare och bättre.
Hur mkt bättre är svårt att säga eftersom även dom andra lagen utvecklar sig och blir bättre, vilket kan ge en falsk bild av att vi själva står still.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
Huge: Ja, visst kanske värvningarna har blivit Bättre relaterat till de Dåliga värvningar som Sundlöv också gjorde. Du använder alltså Sundlöv som måttstock för om Hans värvningar är bra eller dåliga. Att värvningarna betraktas som bra nu kan alltså bero på att de var fullständigt urusla förut, snarare än att de är bra nu.

Om man jämför Brynäs utveckling med exempelvis Skellefteås kan man ju enkelt konstatera att deras lagbyggare har varit betydligt skickligare än Herr Sundlöv.
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
Huge: Jag tycker att både Vas och Wanvig gott kvalificerar sig till den kategorin.

Jag tycker att det är lite konstigt att du vill att vi ska sitta här och namedroppa tänkbara personer till olika poster i Brynäs organisation. Det är ju något du har beklagat dig över tidigare när det gäller spelare. Det känns snarare så att du saknar argument och sitter och fiskar efter saker du kan tycka är onyanserade osv.

Lika lite som andra här hat kunskaper att nominera har du kunskap att bedöma så det känns väldigt onödigt.
Kommentera