Brynäs IF

715484 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1269435

Sv: BIF-SSK
Gurra88:

Vad är det då som får dig att se Brynäs som kvalseriegäng?

Målvakterna är en klar försämring såvida ingen av dem överraskar, men motiverar det verkligen 5-6 placeringars försämring jämfört med föregående säsong?
Backsidan ser enligt mig lite starkare ut, framåt saknar jag visserligen en powerforward men jämfört med tidigare, Dixon och Molin (som du inte var särskilt förtjust i) försvann och med det en hel del rutin och 20 mål.
Nordan med full träning ska ersätta Dix, kanske int målmässigt men där har vi ju Rödin och Silfver som blivit ett år äldre och förmodligen kommer synas mycket mer. Järnkrok, är jag övertygad om, kommer roa oss mycket. Dessutom tycker jag vi måste komma ihåg Sandin, han hade en skitsäsong senast men kan mycket bättre,

Jag ser inget kvalseriegäng i det. Så vad gör att du ser dem som det?
Förutom Cz...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIF-SSK
tompap71: Ja jag tycker faktiskt det motiverar en sån försämring.. Som jag ser det så kommer vi behöva göra 4-5 mål för att vinna oftast. Och även att jag tycker forwardsbesättningen ser lika bra ut som förra året, förutom just ett litet tapp på dixon så tror jag inte vi ökar så i målproduktion vilket vi kommer att vara tvugna till. Och nej jag har ingen spåkula, rena spekulationer på hur jag tror det kommer att kunna bli.
Kommentera