Brynäs IF

713987 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1270059

Sv: WIDING har skrivit på för djurfarmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gurra88:
Varför skulle en kille som är fostrad i Leksand visa brynäshjärta?
Han har spelat fler matcher i LIF tröjan än i BIF (visserligen fler ES med Brynäs) får mer betalt för den säsong han kommer spela i DIF än i BIF (om man skall tro media) anser antagligen att den hockey DIF kommer att spela kommer att passa honom bättre och således få ett bra utlandserbjudande efter denna säsong.

dom är lätträknade dom killar som visar hjärta för ett annat lag än sin moderförening, i Timrå finns en, vår kapten Styf som är fostrad i Modo.

moneyrules.

Trevlig ton du har förresten, börjat jobba efter semestern igen eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: WIDING har skrivit på för djurfarmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TIKbiff: Absolut många är sån. Och fördelarna har varit många att spela i djurgården. Men om ett ettårskontrakts lagts på bordet av sundlöv så tror jag att vi haft han här idag..
Kommentera

Sv: WIDING har skrivit på för djurfarmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TIKbiff:

Jag har alltid känt att Widing vill iväg,precis som bradberry skrev innan (tror jag det va), i den där intervjun i slutspelet mot Färjestad där man såg direkt hur kåt Widing blev på idéen att sticka.

Det som retar upp en del personer är att Widing ska ha sagt att det inte finns nån annan klubb i elitserien för honom än BIF. Personligen tog jag det med en skopa salt.

Skönt att Dif fick paya dyrt för han iaf...vi får se om han lever upp till den lönen.


Vill även passa på att uppmana folk att inte bua ut Widing i LA,han är inte värd den uppmärksamheten. Låt honom inte tro det.
Kommentera