Brynäs IF

715317 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1273369

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Sant som du skriver, men kanske det skulle kunna komma något konstruktivt ur det hela. Många sitter och klagar och är allmänt negativa och refererar till hur Brynäs skötts sen mitten av 90:talet. Men det är kanske dags att göra en nollställning och se hur det ser ut idag och utgå från det? Vi har gått från ett negativt egetkapital till 10mill+ och en ungdomsatsning som är om inte i världsklass så i allfall bäst i europa.

Ang målvakterna så är jag inte heller nöjd, dock har vi inte en aning om hur utbudet såg ut och som jag ser det så har ingen annan förening hittat någon bättre målvakt under den tidsperioden. Salak är väll den enda målvakten som kommit in senare, och han hade vi inte haft råd men i allfall.

Du säger att Sundlöv inte gör ett bra jobb, men med en av elitseriens absolut lägsta lönebudgetar och ett lag som gått till slutspel två år i rad så vet jag inte vad du egentligen förväntar dig.
Sportorganisationen överpresterar sett till ekonomiska förutsättningar och där är Sundlöv chef. Däremot kan jag förstå om du har åsikter om det ekonomiska men blanda inte ihop sport och marknad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
Zzz: Klockrent inlägg.
Jag har hela tiden framhållit att man måste utgå ifrån hur det sett ut sen Boorken tillträdde och man lyckades få bukt med det mesta.
Och den som inte sett några framsteg sen dess måste vara blind.
Eller så har man helt enkelt bestämt sig för att Sundlöv är värdelös, punkt slut.
Och såna personer går det ändå inte att försöka "omvända" när dom väl bestämt sig.
Kommentera