Brynäs IF

715272 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1273360

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen

Tväst:Vad vill du att man skall ha HS till då? Skall detta vara ett forum där man sitter och skriver superlativ om hur jävla bra man är?

Hela idén med att ha hs är ju just att kunna diskutera laget och föreningen. Det spelar ingen roll vem som är negativ eller positiv till en spelare. Exempelvis Bjurling. Han man BRA betalt så ingår det både beröm och en massa skit. Jag har aldrig velat ha honom i Brynäs och jag är förbannad på SUndlöv att han var så jävla bekväm och hade så bråttom att signa en målvak att han tog det första bästa alternativ som kom.

Ärligt talat. Sundlöv lär ha haft en önskelista på tänkbara målvakter. Du kan ge dig fan på att Brurling var långt ner på den listan.

Jag älskar Brynäs så pass mycket att jag reagerar och blir förbannad när en sportchef inte gör ett bra jobb och riskerar så mycket.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen

GävleLasse: "Jag älskar Brynäs så pass mycket att jag reagerar och blir förbannad när en sportchef inte gör ett bra jobb och riskerar så mycket."

Men om du nu inte har en susning om hur målvaktsmarknaden såg ut och hur Sundlöv/Alcén resonerat i egenskap av yrkesfolk till skillnad från dig om mig som är oinsatta lekmän, hur kan du då veta att Sundlöv riskerat nåt öht?
Det kan ju vara tvärtom: han hade riskerat betydligt mer genom att ex vänta med att värva ett komplement till Svedberg?

Kommentera

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse:
Jag vet inte hur Sundlövs målisönskelista såg ut, Läck & Jocke E kanske. Där tycker jag det finns ett litet frågetecken, kunde kontakterna med Jocke skötts annorlunda?
Att sen varenda målvakt som nånsin pratat med Pecka helt plötsligt får anbud från NHL & andra ligor är ju inte lätt för Sundlöv att förutse.

" vad vill du att man skall ha HS till då? "

I princip allt som berör Brynäs, även kritik. Men det skall vara genomtänkt konstruktiv kritik.
Här går ibland "drev" som liknar den Skymningspressen utsätter offentliga personer för, oberoende om anklagelserna stämmer eller ej.

DET är jag rätt säker på att det inte leder till något bra... ja såvida det inte är sönderfall, revolution med sparkade ledare och spelare man är ute efter.

Vad skall vi ha HS till.... jag roade mig med att gå tillbaka i HShistorien och läste de första sidorna som finns lagrade.
Där luftades många teorier om taktik o laguppställningar, men jag har ännu inte kommit så långt fram i tiden så att jag funnit några så osmakliga hån och påhopp som ständigt förekom innan kraven skärptes här för några veckor sedan.
Kommentera

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Sant som du skriver, men kanske det skulle kunna komma något konstruktivt ur det hela. Många sitter och klagar och är allmänt negativa och refererar till hur Brynäs skötts sen mitten av 90:talet. Men det är kanske dags att göra en nollställning och se hur det ser ut idag och utgå från det? Vi har gått från ett negativt egetkapital till 10mill+ och en ungdomsatsning som är om inte i världsklass så i allfall bäst i europa.

Ang målvakterna så är jag inte heller nöjd, dock har vi inte en aning om hur utbudet såg ut och som jag ser det så har ingen annan förening hittat någon bättre målvakt under den tidsperioden. Salak är väll den enda målvakten som kommit in senare, och han hade vi inte haft råd men i allfall.

Du säger att Sundlöv inte gör ett bra jobb, men med en av elitseriens absolut lägsta lönebudgetar och ett lag som gått till slutspel två år i rad så vet jag inte vad du egentligen förväntar dig.
Sportorganisationen överpresterar sett till ekonomiska förutsättningar och där är Sundlöv chef. Däremot kan jag förstå om du har åsikter om det ekonomiska men blanda inte ihop sport och marknad.
Kommentera

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Jag håller med dig om att Sundlöv var för snabb, jag har ingen aning om hur mycket målisar som fanns ledig vid tidpunkten men vi hade ju ändå Svedberg...och det hade ju inte varit någon katastrof om vi hade väntat en månad..

När det sen gäller Bjurling så är det väl så att han börjar ju på minus redan innan han ens spelat för oss...och visst finns det en anledning till det..han har ju inte varit någon Hasek direkt dom sista åren...

Dock så kan jag tycka att han är värd att få säg 10 matcher i serien på sig att bevisa att han är bättre än vad många, mig själv inkluderat tror..
Kommentera

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Det är ju när kritiken övergår till hån och förlöjligande av spelare och ledare som det liksom blir för mycket.
Sundlöv och Lauritzen är Brynäsare, Sundlöv är till och med en odödlig hjälte.
Det svider i min själ när jag läser hur de ofta bespottas här på forumet.

Nu ser det ut som att Bjurling är ännu en Brynäsare som hamnar bland de bespottade här och det är trisst. Kritik, negativ som positiv är givetvis ok men att förlöjliga spelare/ledare är bara ett jävla otyg som självklart inte tillför någonting annat än en dålig stämmning på forumet....

Var snälla gott folk så blir livet (på forumet) lite bättre.
Kommentera

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Amen
Kommentera