Brynäs IF

713438 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1273404

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen

teddykgb: "Jag håller med dig om att Sundlöv var för snabb, jag har ingen aning om hur mycket målisar som fanns ledig vid tidpunkten men vi hade ju ändå Svedberg...och det hade ju inte varit någon katastrof om vi hade väntat en månad.."

Låter iofs inte helt uppåt väggarna, men vad hade man isf för namn att laborera med?
Fanns säkert intressantare val än Bjurling där dessa förmodligen sållat bort som varande orealistiska alternativ, främst pga ekonomin.
Återstår en relativt jämngrå massa av i stort sett likvärdiga målvakter där man isf valt att slå till direkt för att få ihop lagbygget så snabbt som möjligt och därmed ge Bjurling en bättre möjlighet att komma in i laget.

Som du(?) var inne på: övriga lag som värvat målvakter ungefär samtidigt verkar ju inte heller ha hittat nåt som ser bättre ut...

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
Huge: Ja det är ju det som ingen vet...vilka var tillgängliga för stunden och tiden framåt...det kanske ingen fanns..vad vet jag..?

Henrik Karlsson fanns ju, men för dyr tyvärr..och kanske inte ens intresserad??

Men jag tycker ändå inte att det hade varit så farligt att vänta...hur lång tid behöver en målis för att komma in i laget..? 1-2 veckor..??

Om en tidsrymden räcker så hade det ju gott att vänta till augusti...men och andra sidan...vad fan gör man om det helt plötsligt visar sig att det inte finns någon..??

Jag är glad att jag inte är sportchef....
Kommentera