Brynäs IF

713426 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1273555

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen

Bissett19:Jag är väldigt osäker på Honkens kapacitet faktisk. Han skulle kosta en väldigt stor summa pengar så jag vet inte om han är värd det priset.

Då kanske det är större chans att exempelvis Läck kan lånas eller nåt. Han var ju väldigt stabil under de matcher han stod förra säsongen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Så himla stabil var väl inte Läck. Släppte ju in ganska många enkla puckar... Men han var såklart stabilare än Honken förra säsongen. Jag skulle ändå gärna se Honken, han har ju alltid varit bra när han har spelat i Brynäs, och dessutom behöver klubben fler affischnamn. Och hans rutin vore en värdefull tillgång i truppen. Jag tror att han har mer att ge. Vi får väl se vad han presterar den här säsongen.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs.Aik i läkerolen
GävleLasse: Ja, jag börjar också på allvar att tvivla på om Honken isf verkligen skulle bli en förstärkning, men nog känns det ändå som att han har lite mer att ge.
Speciellt om han får komma hem sas, ngt som inte ska underskattas.
Tror dessutom att Frölundas problem med sitt försvarsspel där den kräsna publiken i Göteborg krävt full fart framåt vilket gått ut över defensiven, har gjort att Honken fått bära hundhuvudet för mkt av deras problem bakåt.
Tror dessutom inte att han kommer att bli speciellt dyr om han väljer att komma hem.
Iaf inte dyrare än vad en fullvärdig ersättare skulle kosta.
Kommentera