Brynäs IF

713449 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1274090

Sv: Femmor
Huss: andraassist? När någon i princdip skjuter på honom. Jag vet att ni tycker hans snitt är fantastiskt. Men jag låter mig inte imponeras överdrivet mycket av hans sidledspass

Klen i närkamper, när han inte gömmer sig, blixtrar till få gånger resten av tiden så undrar jag vad fan han håller på med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Femmor
Gurra88: "Klen i närkamper, när han inte gömmer sig, blixtrar till få gånger resten av tiden så undrar jag vad fan han håller på med."
Han har knappast fått sitt kontrakt för att han uppfyller en brunkares egenskaper, utan snarast för sitt spelsinne, teknik och skridskoåkning.
Hur många spelare är det som aldrig någonsin "blixtrar till"?
Har fortfarande på näthinnan hemma mot Luleå förra hösten, den 1a perioden han gjorde var helt magisk.
Kommentera

Sv: Femmor

Gurra88: Du pratar om 2:a assist som om dessa inte är värda något. Det betyder att spelaren i fråga var involverad i spelet innan målet. Dvs bidrog/levererade till något bra! Ibland kan ett 2:a assist vara halvbilligt medans de vissa gånger är totalt avgörande för att målet ens kom till. Ta bort alla 2:a assist från Tony Mårtensson, Jaroslav Hlinka, Peter Forsberg eller Nicklas Bäckström. Oj vad mycket färre poäng de skulle skrapa ihop.

Redigerad kommentar

Kommentera