Brynäs IF

713370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1275642

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010

Gurra88: Ja, det är konstigt: ju latare och slöare Gretzky är desto bättre lyckas han i både poäng- och plusminusligan.
Vi får innerligen hoppas att han fortsätter med sitt slöa sätt och sin usla skridskoåkning, då kan det bli riktigt roligt framöver.
Ja, utom för dig förstås...

Tycker du att Brynäs bör ha en uttalad stor huvudsponsor enbart för sakens skull eller har du nåt mer konkret som underbygger din åsikt?
Det viktiga är väl att man får in så mkt pengar som möjligt, oavsett om det sker via ett upplägg med en stor uttalad jättesponsor i komb med flera mindre sponsorer eller om det sker via flera lite större sponsorer i komb mes mindre diton.

Och hittills har varken du eller nån annan kunnat bevisa att vårt nuvarande upplägg skulle inbringa mindre pengar jämfört med om vi haft en uttalat stor jättesponsor, typ Gevalia.

Och om det nu vore en sån jättefin affärsidé att som du säger "lyfta Brynäs upp från träsket", varför har ingen huvudsponsor isf nappat?

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Huge: "ju latare och slöare Gretzky är desto bättre lyckas han i både poäng- och plusminusligan.
Vi får innerligen hoppas att han fortsätter med sitt slöa sätt och sin usla skridskoåkning, då kan det bli riktigt roligt framöver."

Lustigt, det var precis såna spelare som Boorken skickade åt helvete, vips vart LAGET bättre. Känner jag dig rätt så gjorde Boork helt rätt den gången eller?
Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Huge: Vad bygger du detta på hitills i år? Är väl fortfarande försäsong? Eller bygger du det på tre mål mot hans gamla klubb Sundsvall? Alla andra ska ha belägg för åsikter när du själv sitter och tycker en massa utan några som helst bevis.

Jag förklarade de för dig men gör gärna de igen..Alla företags vilja är att synas. Delar du sponsringen på fyra så tror jag att det ska mycket mer till för att pengar ska skjutas till för eventuella värvningar. Delad sponsring ger inte heller samma pr för varje enskildt företag som om de vore huvudsponsorer. Och ingen av de här sponsorerna kommer i samma utsträckning sammankopplas med Brynäs så som gevalia gjort eller som något annat företag gjort om de nu blivit huvudsponsor. Väl där, som huvudsponsor, när man sitter vid rodret,så vill man att den klubb man sammankopplas med ska leda svensk hockey, just för egen vinning. Väl där, så frigörs pengar enklare än vid delat sponsorskap.. Är du med Huge?




"Och om det nu vore en sån jättefin affärsidé att som du säger "lyfta Brynäs upp från träsket", varför har ingen huvudsponsor isf nappat?"

För att vi är bristfälliga på marknadssidan?
Kommentera