Brynäs IF

714343 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1278811

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.

Svartgulröd: Du blir näste man att stånga pannan blodig i en diskussion med Huge. Han är (No offense, Huge) ursäkternas mästare. Jag ska erkänna att han har en del bra poänger ibland men det blir alltid så bortförklarande.

För övrigt hoppas jag på poäng ikväll, helst vinst! Det behövs såklart en rejäl uppryckning från förra matchen om vi ens ska ha en chans..

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.

MarcusElving: "Du blir näste man att stånga pannan blodig i en diskussion med Huge. Han är (No offense, Huge) ursäkternas mästare."

Ja, frågan blir isf densamma till dig: vad mitt  försök till förklaring pål varför man ex förlorat en match med att jag skulle ursäkta uppträdandet?
Bara för att jag inte orkar stämma in i klagokören härinne efter varje förlust och spelarna ändå att man kanske gjort en usel insats, så betyder väl inte det att jag skulle ursäkta insatsen på nåt sätt?

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
MarcusElving: Men Huges ursäkter hjälper ju inte Brynäs alls. Huges ursäkter fyller inte Läkerol Arena. Så om han försöker "lugna" folk genom ursäkter som mer känns som utnötta klichéer så tror jag att han slösar med sin tid.

Jag älskar Brynäs och har gjort det i hela mitt liv. Det är därför det värker extra i mitt hjärta när man ser så håglösa insatser från Brynäs.

Det är verkligen illavarslande när det är vår förstalina som gör misstagen i egen zon, den lina som skall vara ryggraden i laget. Dackell, Nordqvist och Somervuori är samtliga välbetalda spelare med massor av rutin dessa spelare FÅR inte agera som de gjorde i torsdags. Hade det varit nån av de unga spelarna som gjorde misstag så hade jag köpt det men nu var det den rutinerade stommen.

Dackell -2
Norqvist -2
Somervuori -2
Andersén -2
Jonsson -1
Clarke -1

Ingen rolig läsning således.
Kommentera