Brynäs IF

714390 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1278823

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
MarcusElving: Men Huges ursäkter hjälper ju inte Brynäs alls. Huges ursäkter fyller inte Läkerol Arena. Så om han försöker "lugna" folk genom ursäkter som mer känns som utnötta klichéer så tror jag att han slösar med sin tid.

Jag älskar Brynäs och har gjort det i hela mitt liv. Det är därför det värker extra i mitt hjärta när man ser så håglösa insatser från Brynäs.

Det är verkligen illavarslande när det är vår förstalina som gör misstagen i egen zon, den lina som skall vara ryggraden i laget. Dackell, Nordqvist och Somervuori är samtliga välbetalda spelare med massor av rutin dessa spelare FÅR inte agera som de gjorde i torsdags. Hade det varit nån av de unga spelarna som gjorde misstag så hade jag köpt det men nu var det den rutinerade stommen.

Dackell -2
Norqvist -2
Somervuori -2
Andersén -2
Jonsson -1
Clarke -1

Ingen rolig läsning således.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Svartgulröd: Ja, förstafemman var bedrövlig. När man sedan ser repriserna så var det Frölundaklass på försvarsspelet vid 2an. 3 killar tittar på och en Modoit kan då lätt fånga upp returen och sätta dit den.
Hoppas på betydligt vassare spel ikväll, framförallt att de går på mål.
Det verkar som om flera spelare (faktiskt många av juniorerna) trodde det gick att slå Modo enbart med skridskoåkning och passningar. Närkampsspelet var som bortblåst.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Svartgulröd:

Hjälper något som sägs härinne Brynäs? Jag vet inte.
Huges ursäkter fyller inte arenan, knappast heller kapningarna jämns med fotknölarna som syns här med jämna mellanrum, även redan innan pucken är släppt. Personligen lutar jag åt att sistnämnda skadar mer än vad Huges ursäkter gör.

Med det sagt håller jag med dig om torsdagens insats, den var inte rolig att se och kan inte ursäktas, det var för dåligt helt enkelt. Jag väljer dock att inte dra några slutsatser ännu, en plattmatch i premiären är skit men det händer. Det viktiga nu är hur man går vidare.
Kommentera