Brynäs IF

714247 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1278846

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Svartgulröd: Ja, förstafemman var bedrövlig. När man sedan ser repriserna så var det Frölundaklass på försvarsspelet vid 2an. 3 killar tittar på och en Modoit kan då lätt fånga upp returen och sätta dit den.
Hoppas på betydligt vassare spel ikväll, framförallt att de går på mål.
Det verkar som om flera spelare (faktiskt många av juniorerna) trodde det gick att slå Modo enbart med skridskoåkning och passningar. Närkampsspelet var som bortblåst.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Huss: Ja, det var väl bara en riktig tackling, den Wännström delade ut på norrmannen. Det var en rejäl propp. Sån gillar vi.

Det som jag reagerade mest på i senaste matchen var hur man hela tiden trasslade till det för sig i egen zon. Allt som oftast så krånglade man till det, gjorde det svårt för sig genom en massa passningar bakom ryggen och liknande. Man kan ju tycka att man borde göra det lätt för sig när spelet går i stå och att premiärnerverna gör sig allt för påminda.

Nåja, den matchen har jag lagt bakom mig nu och ser framåt istället. Jag hoppas att laget kan komma upp i nivå på flera plan. Intensitet, fart och en jäkla killerinstinct i avsluten.
Kommentera