Brynäs IF

714197 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1278841

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
Svartgulröd:

Hjälper något som sägs härinne Brynäs? Jag vet inte.
Huges ursäkter fyller inte arenan, knappast heller kapningarna jämns med fotknölarna som syns här med jämna mellanrum, även redan innan pucken är släppt. Personligen lutar jag åt att sistnämnda skadar mer än vad Huges ursäkter gör.

Med det sagt håller jag med dig om torsdagens insats, den var inte rolig att se och kan inte ursäktas, det var för dåligt helt enkelt. Jag väljer dock att inte dra några slutsatser ännu, en plattmatch i premiären är skit men det händer. Det viktiga nu är hur man går vidare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Modo Läkerol Arena, 2010-09-16.
tompap71: Givetvis så är det samma sak och andra hållet. Gnäll har aldrig och kommer aldrig att göra saker och ting bättre. Men man får samtidigt ha lite förståelse för väldigt negativa inlägg när laget spelat dåligt och besvikelsen får det att rinna över. Jag tror inte att det är värt tiden att sitta och försöka omvända såna som klagar vid motgång. Jag själv var långt ifrån nöjd med torsdagens insats och jag har gett min syn på saker som jag inte tyckte var bra.

Om det sedan skadar när man ger kritik så känns det som att något är väldigt fel. N.C borde ha förmågan att få laget att ta sig samman men jag såg inga tecken på att han gjorde det. Den enda förändring han gjorde var att peta Wännström och stoppa in Kahnberg tillsammans med Järnkrok och Rödin.

Min fråga är: OM man vill göra förändringar i laget för att få något att hända. Varför göra förändringar i den lina som visat bäst hockey under matchen? Borde man inte istället försökt att röra om lite i de andra formationerna? Exempelvis gjort en rokad mellan Dackell och Kahnberg. Jag tycker att det är konstigt att man valt att sära på Nordqvist och Kahnberg som gjorde en väldigt fin avslutning på förra säsongen.
Kommentera