Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1279252

Sv: Hv71 - Brynäs
Lindström:

N.C:s val av vilka som skulle spela sista 17-18 kan alltid diskuteras,men pratar vi om varför vi tappade våran ledning så handlar det inte om att "Brynäs fegade",utan snarare om att vi gör fatala misstag vid deras mål.

Jag känner mej jävligt tillfreds över Brynäs spel idag,jävligt surt med två tappade pinnar,men spelar vi så här framöver så kommer det bli ett bra hockeyår för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - Brynäs
Bissett19: Grejen är ju den att vi inte alls kommer att spela så här framöver, det finns inte på Cz´s karta. Då lutar det mer åt att vi får se sånt vi fick se i första matchen. På hemmaplan där vi förmodas och förväntas föra matcherna kommer det att gå åt helvete, av den enkla anledningen att laget inte är kapabelt till det. Som jag skrev efter första så tror jag vi kan sprattla till mellan varven och sno nån pinne här och där av topplagen, men man MÅSTE kunna vinna de flesta "måstematcherna" också. Har nu sett alla lag spela och de flesta lagen har spelat en väldigt positiv hockey, så även Brynäs stundtals idag, de flesta spelar en offensiv, nästan NHL lik hockey vilket är kul att se. De sämsta lagen som hitills visat upp sig tycker jag är AIK och Brynäs i torsdags. Sånt spel och det bär raka vägen till KS. Spel som idag, ja då kan det bli slutspel om målvakterna håller.

Helt klart är ju att Cz måste göra nåt med linorna, alldeles för få visar sig och vissa spelare är rent usla, Dacke, Lauritz, Nordan mfl. Det håller inte. Värdemätare nästa match, då får vi se vad laget står.
Kommentera

Sv: Hv71 - Brynäs
Brynäs gjorde en riktigt bra match idag den som säger nåt annat tycker jag ljuger el nåt.. Men vi gjorde även en del misstag man inte får göra..Det gjorde även dagens domare som tydligen hade tippat på HV..Tyvärr =(
Kommentera