Brynäs IF

715109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1279247

Sv: Hv71 - Brynäs
Bissett19: Varför använda sig av en ISKALL Dacke i toppningen? Hur kan Lauritzen som vart osynlig ingå i toppningen men inte Sandin som visat hjärta å vart jobbig på Hv spelarna.

Varför primeras dom som inte gett allt i närkamperna (eller ens försökt)? Dacke åkte BANDY sväng hela matchen och var bedrövlig.
Larsson fick sitta för att #16 skulle få åka och gömma sig från närkamperna, Larsson var där pucken var och var han inte det så propade han spelare eller jobbade stenhårt hem.

Alla spelare utan press kan slå en passning på bladet 100/100ggr, men alla gör det inte när dom vet att dom blir överkörda VARJE gång dom har pucken å inte snabbar på med passet.

Så sförklaringen är; Varför envisas med att köra med spelare som inte tar en tackling för att få ut pucken ur zon??

För hade vi förlagt spelet i Hv´s zon så hade väl risken för Bjurlings sprattlanden vart bra mkt mindre eller?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - Brynäs
Lindström:

N.C:s val av vilka som skulle spela sista 17-18 kan alltid diskuteras,men pratar vi om varför vi tappade våran ledning så handlar det inte om att "Brynäs fegade",utan snarare om att vi gör fatala misstag vid deras mål.

Jag känner mej jävligt tillfreds över Brynäs spel idag,jävligt surt med två tappade pinnar,men spelar vi så här framöver så kommer det bli ett bra hockeyår för oss.
Kommentera