Brynäs IF

705112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1279430

Sv: Hv71 - Brynäs
Svartgulröd: Håller med dig i princip ang coachningen men mot ett lag som HV så krävs det en enorm arbetsinsats av samtliga femmor om man ska orka stå emot deras tryck.
Det hade kanske gjort Karlssson lite förvirrad ett tag men han hade nog rätt snabbt kommit på nåt motdrag, skulle jag tro.
Problemet är ju att det hårda jobb som krävs av våra spelare gör att vi inte kan matcha ex en förstafemma alltför hårt heller, då orkar dom inte en hel match och det mesta brukar ju avgöras i slutet då matcherna står och väger, som den gjorde igår.
Jag tycker ändå att man gjorde rätt mot HV igår: junisarna fick stå för offensiven och dom vållade faktiskt motståndaren enorma problem under hela matchen.
Men ditt förslag om matchning är absolut värd att testa när vi möter dom hemma, då vi har fördelen av att kunna byta sist.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - Brynäs
Huge: Jag tycker att matchning av laget skall göras från första nedsläpp. Den tränare som kan matcha bäst vinner. Det gäller att få till "mismatches" Exempelvis att försöka få in våra yrväder i juniorkedjan mot motståndarnas minst skridskoskickliga backar. Hansen Dackell mot de offensivaste kuggarna i motståndarnas lag.
Kommentera

Sv: Hv71 - Brynäs
BARA JAG SOM TYCKER ATT HS ÄR GANSKA RÖRIGT?
Kommentera