Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1279445

Sv: Hv71 - Brynäs
Huge: Jag tycker att matchning av laget skall göras från första nedsläpp. Den tränare som kan matcha bäst vinner. Det gäller att få till "mismatches" Exempelvis att försöka få in våra yrväder i juniorkedjan mot motståndarnas minst skridskoskickliga backar. Hansen Dackell mot de offensivaste kuggarna i motståndarnas lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hv71 - Brynäs
Svartgulröd: Man har väl nån sorts grundmatchning som utgångspunkt i ett troligt spelscenario sas, men att man samtidigt försöker få till mismatches när tillfälle ges.
Problemet är väl att alla måste vila nån gång och att det lätt kan bli virrigt och konstiga byten emellanåt, ngt som man helst vill undvika i största möjliga mån.
Särskilt mot ett så pass bra lag som HV, där det smäller direkt så fort man går bort sig det minsta.
Jag tror att rävspelet i båset mellan tränarna, som vi på läktaren kanske inte alltid har förmågan att se, är rätt så vanligt.
Och att man är hyggligt duktiga på ta ut varandra sas, dvs komma med ett motdrag så fort motståndaren försöker få till en mismatch.
Vi kan väl iaf vara överens om att allting blir så mkt lättare när man har hemmaplan, vad gäller bl.a mismatchningen...   ;-)
Kommentera