Brynäs IF

715863 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1282078

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10
Huge: Försök för en gång skull att förstå vissa härinne,några kanske bara har radio andra ser matchen just DÅ när det händer,,dom är inne i matchen som en spelare,frustation just i varje situation JUST DÅ... Men du oftast i efterhand kommer med annalyser eller läst tidningenkomentarer o dissar ner många här inne..du är jävligt duktig att skriva/komentera andras åsikter på ett ned värderande sätt..jag gillar inte det.....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10

faceoff: "Försök för en gång skull att förstå vissa härinne,några kanske bara har radio andra ser matchen just DÅ när det händer,,dom är inne i matchen som en spelare,frustation just i varje situation JUST DÅ... Men du oftast i efterhand kommer med annalyser eller läst tidningenkomentarer o dissar ner många här inne..du är jävligt duktig att skriva/komentera andras åsikter på ett ned värderande sätt..jag gillar inte det....."

Jag talar inte om personer som lyssnar på radio och som skriker i frustration, mkt kanske beroende på att man inte ser vad som händer eller pga att man är inne i matchen sas, och skriker av upphetsning över ett missat mål etc.
Jag talar om det eviga gnället före, under och efter match.
Vad får vissa ut av sitt supportande, kan man undra?
Och när sen gnället och matchen är över så gäller det att försöka hitta alla fel som spelarna gjort, framförallt de hatobjekt vissa har bestämt sig för att ha.
Det är sånt jag dissar och inget annat.

Vad mina matchanalyser i efterhand har med saken att göra begriper jag inte.
Brukar du själv analysera en match innan den startat, eller vad menar du?
Jag analyserar i efterhand vad som hänt och delger min syn på matchen, inte konstigare än att andra analyserar utifrån sina iakttagelser.
Vad är problemet?

"du är jävligt duktig att skriva/komentera andras åsikter på ett ned värderande sätt..jag gillar inte det....."

Den som själv skriver på ett nedvärderande sätt riktat till mig personligen, nån spelare/ledare eller annan skribent, får räkna med att bli bemött på samma sätt emellanåt.
Så lägg ner det där prinsessanpåärten-skitsnacket.
Du har visst glömt bort alla som jag tvingas svara, där det förekommer både det ena och det andra vad gäller nedsättande kommentarer och åsikter.
Du kanske hade blivit tagen på lite mer allvar om du samtidigt hade skrivit att du inte gillar det heller....

Kommentera