Brynäs IF

714981 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1282223

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10

Gurra88: "Men jag har svårt att se någon vits i att ta kritik från nån som kommer med argumenten, onyanserad, okunnig och läktarcoach.2

När du ex tjatar om Lauritzen och hur usel han är så tycker jag att du är onyanserad.

Argumentet (eller om man så vill motargumentet) är dels att statsen på Lauritzen till viss del är en värdemätare på att du har en onyanserad uppfattning och att det förtroende han får av tränaren också är ett bevis på att din uppfattning känns onyanserad.

Så jag tror att du har blandat ihop det här med "argument" och att ge ett omdöme om ex hur pass nyanserad man tycker att nån är.

Huvudsaken är att man motiverar VARFÖR man tycker nån är ex onyanserad genom att själv komma med sakargument som bevis på onyanseringen, genom att ex visa på stats, speltid, allmänt omdöme från fackfolk osv osv.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10
Huge: Du bygger ju hela din åsikt på att Czarnecki är coach och han vet bäst? Har aldrig hört dig komma med nått konkret utan att vänta och se vad tränare eller ledare säger först.?

Lauritz är en perfekt komplementsspelare i mina ögon, utfyllnad som vilket lag som helst behövt. Men det jag ser hitills av honom i år håller tyvärr inte. Och då blir det lite löjligt att vissa sitter här och säger att han är jättebra bara för att han mer eller mindre råkat vara inne på tre mer framlängesmål än bakåt..
Om så lauritz stått i sargkanten och pillat sig i naveln så hade han fått +1 om det blivit mål. Därför känns de mycket märkligt att bygga sin åsikt på hans plus tre när han verken levererar i poängprotokollet eller gör något annat spännande på isen. Drar inte heller upp tempot, eller spelar tufft.
Kommentera