Brynäs IF

715345 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1289207

Sv: A propósito de nada
Huge: Tänk att det var det inlägget du skulle kommentera o inte det när jag berömde Sundlöv för ett bra jobb. Du är ju bara ute efter att tjafsa hela tiden, o du snackar om dagisnivå, kamma till dig för fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

70 Rodrigues: "Tänk att det var det inlägget du skulle kommentera o inte det när jag berömde Sundlöv för ett bra jobb. Du är ju bara ute efter att tjafsa hela tiden, o du snackar om dagisnivå, kamma till dig för fan!"

Haha..

Det är DU som raljerar över att Brynäs minsann tigger pengar av sina sponsorer och samtidigt hyllar Djurgården när dom gör samma sak.
Eller hur tror du (som Huss redan varit inne på) att Djurgården har kunnat värva Widing, Nilsson och Kronwall utan att be om lite extra pengar från sina sponsorer?
Sålt mkt korv och popcorn?

Vem som försöker tjafsa i det här fallet är väl rätt så uppenbart....

Kommentera

Sv: A propósito de nada
70 Rodrigues: Äh, lite rolig var han allt ;-)
DIF chansar rent ekonomiskt, de försöker bygga på förra årets framgångar och det gäller att smida medans järnet är varmt.
Utan sina privata finansiärer hade det aldrig gått. När det gäller marknadsavdelningen ligger Brynäs före DIF nämligen (trots att Gästrikland är så långt ifrån en tillväxtregion som man kan tänka sig...).
Kommentera