Brynäs IF

715270 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1289907

Sv: A propósito de nada
Lindström: håller med dig till 100%,känner oxå många som är och har varit sponsor,dom som varit har tröttnat vet att dom har lagt mellan 50000-100000 men inte fått någe tillbaka,vad det gäller Gevalia så hade Bif ett långtidskontrakt som inte gav så oerhört mycket när det skulle signas om så ville inte Gevalia vara med o lägga så mycket som Bif ville..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

faceoff: "känner oxå många som är och har varit sponsor,dom som varit har tröttnat vet att dom har lagt mellan 50000-100000 men inte fått någe tillbaka,"

Säger egentligen inte så mkt, eftersom vi inte vet vilka rimliga krav som dessa sponsorer haft när det gäller att få nåt tillbaka.
Det är ju ett givande och tagande vi talar om, där båda parterna helst ska vara nöjda efter att föreningen ex klargjort vad sponsorn får för de pengar han skänker eller vice versa: sponsorn klargör vad han förväntar sig att få för de pengar han är beredd att ge.
Och är man missnöjd så är det väl ingen som tvingar nån att stanna kvar som sponsor, såvitt jag vet.

Jag försvarar inte Brynäs på nåt sätt och utesluter heller inte att sponsorer kan ha befogade klagomål sas, men att vi skulle ha en majoritet av missnöjda sponsorer samtidigt som vi slagit rekord i sponsorintäkter, känns ologiskt.


Kommentera

Sv: A propósito de nada
faceoff: Nej nej lyssna på Huge han vet för han har kontakt med ALLA sponsorer och för deras talan. (ivf i hans fantasi)

Ja att te x Duro fick nog är väl inte så konstigt, sen att mjölka ur alla små visar ju bara på vilken nivå man är nöjd med.
Kommentera