Brynäs IF

713505 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1289926

Sv: A propósito de nada

faceoff: "känner oxå många som är och har varit sponsor,dom som varit har tröttnat vet att dom har lagt mellan 50000-100000 men inte fått någe tillbaka,"

Säger egentligen inte så mkt, eftersom vi inte vet vilka rimliga krav som dessa sponsorer haft när det gäller att få nåt tillbaka.
Det är ju ett givande och tagande vi talar om, där båda parterna helst ska vara nöjda efter att föreningen ex klargjort vad sponsorn får för de pengar han skänker eller vice versa: sponsorn klargör vad han förväntar sig att få för de pengar han är beredd att ge.
Och är man missnöjd så är det väl ingen som tvingar nån att stanna kvar som sponsor, såvitt jag vet.

Jag försvarar inte Brynäs på nåt sätt och utesluter heller inte att sponsorer kan ha befogade klagomål sas, men att vi skulle ha en majoritet av missnöjda sponsorer samtidigt som vi slagit rekord i sponsorintäkter, känns ologiskt.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: "Jag försvarar inte Brynäs på nåt sätt och utesluter heller inte att sponsorer kan ha befogade klagomål sas, men att vi skulle ha en majoritet av missnöjda sponsorer samtidigt som vi slagit rekord i sponsorintäkter, känns ologiskt."

*ASG* Det är det enda du gör bäste Huge. Varför ifrågasätta och utgå från att det är fel bara för att det är negativt? Lindström har uppenbarligen bekanta som är/har varit sponsorer och bland dem finns det missnöje. Inget att bestrida.
Det är inte ens värt att du sitter och ber Lindström om att redogöra vad som är fel. Ta du och ring upp Durotapet och fråga. De var en förhållandevis stor sponsor som avslutade sin sponsring.

Gör en insats och skaffa förstahandsinformation istället för att be andra skribenter lägga fram bevis som du i alla fall inte kommer att godta som bevis.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag anser att det är klubben som ska klappa sponsorer medhårs hela tiden,fjäska se till att dom får ngt rejält tillbaka,vet att dom blivit bättre men har mycket kvar.Är själv uppväxt o varit aktiv i Bif finns en viss anda i föreningen som sitter kvar sedan länge som säger vi kommer inte till er,ni kommer till oss,den som är uppväxt i denna stad VET va jag skriver....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: "majoritet av missnöjda sponsorer samtidigt som vi slagit rekord i sponsorintäkter, känns ologiskt."
Te x loge kontrakten är på 3 år så inte det minnsta ologiskt.
Kommentera